Termal macun önerisi

En iyisi NT-H1 veya H2 olur ama sen Türkiyede olduğundan Kryonaut.

Daha iyilerini bulamazsın.

Son düzenleme:
Daha iyilerini bulamazsın.

Yıllarca Arctic MX-4 kullandım 10 yıldır hala duruyor. En son geçen sene PC yenilerken Arctic MX-6 geçti elime daha yeni güncel yenilenmiş sürümüdür daha iyidir diye bunu kullandım ama araştırmadım test etmedim sıcaklık farkı var mıdır yok mudur bilmiyorum.

5-10 yıl öncesinden beri Noctua'nın fan kutularından hep NT-H1 çıkıyor elimde var kullanmadım hiç, yalnız şu NOCTUA NT-H2 özellikle merak ediyorum acaba Arctic MX-4 / MX-6'ya göre nasıldır?.

Burada ismi geçmiş Thermal Grizzly Kryonaut bu nedir bilmiyorum içinde elmas diamond sıvı metal partikülleri mi nedir bir şeyler varmış diye okumuştum, bu o tür termal macunsa bizim sürdüğümüz klasik 7-8 mKv macunlara göre ne farkı var bilseydik bari.

Yıllardır Arctic Silver 5 kullanırım bulabilirsem yine alacağım. Arkadaşım Thermal Grizzly Kryonaut kullanır. Bence macun olarak Arctic Silver 5 üzerine tanımam soğutucu daha da sessiz hale geliyor. Isı iletimi 9.3 ya da 9.1 olması lazım. Ama tam formuna 200 saat sonra ulaşıyor. 2 yıl sonra macun kurumuştur diye açtım hala ilk gün ki formunda duruyordu. Macun o kadar katı ki sürerken kalitesini anlıyorsunuz. Arkadaşım Thermal Grizzly kullanıyor bir sene sonra macun kurumuş haldeydi.

Yıllardır Arctic Silver 5 kullanırım bulabilirsem yine alacağım. Arkadaşım Thermal Grizzly Kryonaut kullanır. Bence macun olarak Arctic Silver 5 üzerine tanımam soğutucu daha da sessiz hale geliyor. Isı iletimi 9.3 ya da 9.1 olması lazım. Ama tam formuna 200 saat sonra ulaşıyor. 2 yıl sonra macun kurumuştur diye açtım hala ilk gün ki formunda duruyordu. Macun o kadar katı ki sürerken kalitesini anlıyorsunuz. Arkadaşım Thermal Grizzly kullanıyor bir sene sonra macun kurumuş haldeydi.

Silver 5, MX4'ten bile düşük performans veren bir macundur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı