Termal Macun Önerisi

Predator1903

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Grundig marka dizüstü bilgisayarımın termal macunu, geçen sene söktüğümde kurumuştu. Yeni alacağım termal macun acaba bilgisayarım için yeterli mi? (Söktüğümde temizliğini de yaptım ve orada fark ettim.)

Bilgisayarım açılışta fan çalıştırmazken; Euro Truck Simulator 2 ve Zula'da oyunda iken 5 dk içinde alev gibi oluyor. Değerleri ölçme imkanım olmadı çünkü bilgisayarımın harddiski bozuk ve SSD güncellemesi yapacağım halihazırda. Sizce bu bağlantıdaki termal macun işimi görür mü?

Termal macun

Son düzenleyen: Moderatör:
N11 uzerinden arctic mx-4 2019 edition macunu kullandim ( oncesinde amaaan nolcak ya alti ustu macun diyip aldigim bi kac macun ise yaramadi ) i7 7700 cpu 96, gtx 1070 gpu 84 derece oluyordu. Simdi laptop sicakligim stres testinden cpu 84, gpu 72 dereceyi gecmiyor. Adanaliyim klima acmiyorum.

N11 uzerinden arctic mx-4 2019 edition macunu kullandim ( oncesinde amaaan nolcak ya alti ustu macun diyip aldigim bi kac macun ise yaramadi ) i7 7700 cpu 96, gtx 1070 gpu 84 derece oluyordu. Simdi laptop sicakligim stres testinden cpu 84, gpu 72 dereceyi gecmiyor. Adanaliyim klima acmiyorum.

Peki memnun musun ?

Memnunun. Koyu kivamli macun surmeside basit. Bi cit ust performans die bahsettikleri macunlarin zaten stok durumu kotu bulunmuyor. Ama oyle 20 derece felan dusmesini bekleme. Bende 10derece fark ettim ki buna sukurler olsun. Ayrica laptop hava mazgallari daha rahat hava alsin die alt arka kismina sigara paketi katiyorum yada benzeri cok faydasi oluyor.
Peki memnun musun ?

Linkteki modelin ısıl iletkenlik değeri düşük kalıyor. Bu çok daha iyi bir seçim olur:

Captcha Verification
Bundan sipariş ettim, bugün elime ulaştı ancak sıcaklıklarda hiç bir değişiklik olmadı iade edicem ürünü kesinlikle tavsiye etmiyorum. Macunda sıkıntı var çünkü düzgün sürdüğümden eminim ve 6 yıllık dizüstü.. illaki fark ederdi. Sanırım orjinal ürün değildi

Bundan sipariş ettim, bugün elime ulaştı ancak sıcaklıklarda hiçbir değişiklik olmadı iade edeceğim ürünü kesinlikle tavsiye etmiyorum. Macunda sıkıntı var çünkü düzgün sürdüğümden eminim ve 6 yıllık dizüstü. İllaki fark ederdi. Sanırım orijinal ürün değildi.

Hocam ürün paketlimi gelmişti yani jelatin var mıydı dışında?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı