Termal macun performansı

SharpScorpion

Centipat
Termal macun almak istiyorum HP pavillion 15 CB008NT Gaming notebook kullanıyorum i7 7700HQ ve GTX 1050 var en son 1.5 yıl önce termal macun değişikliği yapıldı bilgisayarcıda büyük ihtimalle uyduruk bir marka şu an kaliteli bir termal macun almak istiyorum piyasayı biraz araştırdım şu ana kadar bulduğum ve en beğendiğim Cooler Master mastergel maker 10 derecelik bir fark yaratabilir mi ve bu notebook için çok yüksek bir seviyede mi? Başka termal macun önerilerine açığım bu arada bilgisyarın toz temizliği 2 hafta önce yapıldı

Termal macun almak istiyorum HP pavillion 15 CB008NT Gaming notebook kullanıyorum i7 7700HQ ve GTX 1050 var en son 1.5 yıl önce termal macun değişikliği yapıldı bilgisayarcıda büyük ihtimalle uyduruk bir marka şu an kaliteli bir termal macun almak istiyorum piyasayı biraz araştırdım şu ana kadar bulduğum ve en beğendiğim Cooler Master mastergel maker 10 derecelik bir fark yaratabilir mi ve bu notebook için çok yüksek bir seviyede mi? Başka termal macun önerilerine açığım bu arada bilgisyarın toz temizliği 2 hafta önce yapıldı.

Arctic MX-4 2019 Edition tavsiye ederim.

Arctic Mx4-2019 öneririm, fiyatına oranla sunduğu performans muazzam.
Aynen katılıyorum.
Termal macun almak istiyorum HP pavillion 15 CB008NT Gaming notebook kullanıyorum i7 7700HQ ve GTX 1050 var en son 1.5 yıl önce termal macun değişikliği yapıldı bilgisayarcıda büyük ihtimalle uyduruk bir marka şu an kaliteli bir termal macun almak istiyorum piyasayı biraz araştırdım şu ana kadar bulduğum ve en beğendiğim Cooler Master mastergel maker 10 derecelik bir fark yaratabilir mi ve bu notebook için çok yüksek bir seviyede mi? Başka termal macun önerilerine açığım bu arada bilgisyarın toz temizliği 2 hafta önce yapıldı
Mastergel fazla kaçar bence.

Bütçeniz yetiyorsa dediğiniz macunu alabilirsiniz. Ama F/P açısından Artic MX-4 aldım iki hafta önce ve 90-92 dereceye çıkan laptop şimdi en fazla 80-82 oluyor.

Fan, ızgara temizliği ve işlemci-ekran kartı termal macun yenileyince kendine geldi bilgisayar.

Hocam 5 liralık macun kullandım hiç sıcaklığı stabil tutamıyordu Arctic MX4 kullanınca sıcaklık genel olarak hep stabil kalıyordu.
3.5w iletim 13 lira 30 gram. 6w 7w olsun diye 10 katı para vermek bana göre değil. Sistem baya sağlam bir şey olur, ya da macun miktarı fazla olursa o zaman düşünürüm. 4 Gram macun 50 lira. Gümüşten pahalı. Belki de 1w bile olmayan silikon bazlı sürdünüz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı