Termal Macun Sürülen Bölge Ne Kadar Hassas?

Overwith

Megapat
Daha fazla  
Birkaç ay önce Cooler Master Mastergel Maker macunun yeni modelinden aldım dizüstü bilgisayarıma uygulamak için. Yalnız ince sürebilmek için az da olsa bastırmak gerekiyor ilk sürdüğümde çizmekten korktum o kısmı o yüzden neredeyse hiç bastırmadım ve kalın oldu biraz macun. İşlemi yeniden uygulamak istiyorum fakat ekran kartı ve işlemcinin üzerindeki o parlak kısımlar ne kadar hassas bilemiyorum o yüzden size sorayım dedim. (Fotoğraf betimleme için)

Dosya Ekleri

• CM.png
    CM.png
    90,7 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz kısımlar gayet dayanıklı, bıçakla kesmeye çalışsanız bile bir şey olmaz 😃. Görevleri ısıyı iletmek. Sıcaklık değerlerinizi kontrol edin gerektiğinden yüksekse tekrar macun uygulayabilirsiniz fakat bence gerek yok.

Bahsettiğiniz kısımlar gayet dayanıklı, bıçakla kesmeye çalışsanız bile bir şey olmaz 😃. Görevleri ısıyı iletmek. Sıcaklık değerlerinizi kontrol edin gerektiğinden yüksekse tekrar macun uygulayabilirsiniz fakat bence gerek yok.
Tam olarak bunu sormuştum içimi rahatlattınız 😂 işlemciyi oyun içi 90 derece gördüm bu gün o yüzden tekrar uygulamam lazim bence.Teşekkurler

Tam olarak bunu sormuştum içimi rahatlattınız 😂 işlemciyi oyun içi 90 derece gördüm bu gün o yüzden tekrar uygulamam lazim bence.Teşekkurler
90 derece yüksek tekrar uygulamanız daha iyi olur. Kaliteli macun kullandığınızdan emin olun. 5TL olan macun ile 30TL olan macun arasında gerçekten çok büyük farklar olabiliyor.

Ben kendi uyguladığım taktiği söylüyorum. :D Alkolü işlemcinin üzerine sıkıyorum diş fırçası ile temizliyorum. Daha sonrasında plastik bir eldiven takıp parmağım ile sürüyorum.

Senin probleminin bastırmamak ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Çünkü fanı takınca zaten o macun arada sıkışır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı