Hayır dostum su an islemcinin ustunde macun yok, yaklasik 10 aydir yok...Eger bahsettigin stok macun ise evet performans duser. Isindigi icin kendini kisitlar. Fazla isinirsa kapanir.
Hayır dostum su an islemcinin ustunde macun yok, yaklasik 10 aydir yok...Eger bahsettigin stok macun ise evet performans duser. Isindigi icin kendini kisitlar. Fazla isinirsa kapanir.
İşlemci eğer ısınırsa frekans kısarak soğur hocam. Hiç macun olmasa ısınır kapanır illa sürülüdür üstünde ama kurumuştur belki.
Bosta 35-45 arasi, oyunda 55-60.Nasil? Sicakliklar ne alemde?
i3 10100F.Islemciniz ne?
Sabah MX-6 siparişi verdim yeni ekran kartına darboğaz yapınca dedim bi macun süreyim.Tamam o zaman eğer macun yoksa kullanmamanızı tavsiye ederim. Isıyı dağıtacak hiçbir şeyi olmayacak ve aşırı ısınıp frekans kısmaya, hatta kapanmaya kadar gidecek.
Dostum dalga mi geçiyorum ben sence? 10 ayda nasıl bitmiş onu soruyoruz. Konu açmayacaksın o zaman.i3 10100F.
Bitmemis hocam. Hic surmemis galiba.Dostum dalga mi geçiyorum ben sence? 10 ayda nasıl bitmiş onu soruyoruz. Konu açmayacaksın o zaman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.