30grını 6 liraya aldığım macunla 8gr 150 liraya aldığım MX4 arasında sadece 4 derece oynuyor.
Yani sorunun sadece macun kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
8 gr 150 TL MX4 link atar mısınız hocam.
Külliyen yalan.30grını 6 liraya aldığım macunla 8gr 150 liraya aldığım MX4 arasında sadece 4 derece oynuyor.
Külliyen yalan.
Sorun %90 ihtimalle kullanilan macundan ve uygulama seklinden kaynaklaniyor.30grını 6 liraya aldığım macunla 8gr 150 liraya aldığım MX4 arasında sadece 4 derece oynuyor.
Bunun bir çözümü var mı?Önceki konunda bu ısınmayla ilgili yazmışsın. i7 6700HQ eski bir işlemci, yüksek ihtimalle soğutucu kaynaklı.
Eki Görüntüle 1363667
Bakır soğutma sisteminin içerisindeki sıvı boşalmış ise ısınma problemi kaçınılmaz gibi.
Bunun bir çözümü var mı?
Eğer sorun soğutma sisteminden kaynaklıysa, değiştirebilirsiniz.
Soğutma sistemleri dizüstü bilgisayarlarda çok hızlı yıpranıyorlar.
Diş macunu sürseniz bile o kadar ısınması normal değil gibi.
Heleki %30-40 kullanımda 100 dereceleri görüyorsa sorun ciddi gibi.
Oyun içi kullanım değerlerinizi kaydeder misiniz? Hangi frekansta ve hangi %lik ile 100 dereceye ulaşıyor merak ettim.
Aslında sistem boştayken hiçbir problem yok işlemci 28 30 derece civarlarinda oluyor boştayken ama oyun açtığımda hele ki ağır bir oyunsa (asassins Creed Odyssey) çok kısa bir süre içinde yaklaşık 15 20 dk civarinda sıcaklık 95 100 civarina geliyor zaten 100'ü geçtigi anda otomatik PC kapaniyor.
Core Temp uygulamasından baktım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.