Merhabalar. Bilgisayarı alalı 11 ay gibi süre oldu. İşlemci macunu değistirmek istiyorum. Çünkü artık yüksek oyunlarda %70 kullanımda 77 dereceyi görüyor. İşlemci R5 2600 GPU GTX 1660 Ti Kasa Thermaltake v200.Kasada 3 normal fan 1 egzoz var. Sizce bu değerler çok mu kötü? Bir de çok pahalı olmayan bir termal macun ne kadar etkiler? Önerebilir misiniz?
Bende şiddetle bunu önereceğim. 2700X işlemcimi 10 dakikalık testlerde yükte ortalama 77 dereceden yükte ortalama 66 dereceye düşürdü. Sizde tamamen aynı etkiyi yaratması kesin değil onu özellikle belirtmek isterim. Ayrıca soğutucum da Wraith Prism.
Merhabalar. Bilgisayarı alalı 11 ay gibi süre oldu. İşlemci macunu değistirmek istiyorum. Çünkü artık yüksek oyunlarda %70 kullanımda 77 dereceyi görüyor. İşlemci R5 2600 GPU GTX 1660 Ti Kasa Thermaltake v200.Kasada 3 normal fan 1 egzoz var. Sizce bu değerler çok mu kötü? Bir de çok pahalı olmayan bir termal macun ne kadar etkiler? Önerebilir misiniz?
Xigmatek PTI-G3606
Artic Mx-4 ve CMaster Mastergel kullandım. En iyi değerleri Xigmatek ile yakaladım. Bende 8-10 derece fark yarattı. Diğerleri de 4-5 derece oynadı.
Fiyat olarak en uygunu da Xigmatek.