Termal macun tercihi

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060
R5 5600X
16GB 3200MHZ RAM
500GB M.2 SSD
MSİ B550M-A PRO
İşlemci
R5 5600X
Selam, R5 5600X işlemciye sahibim. İşlemcinin üzerinde yanılmıyorsam stok soğutucunun üstünde gelen termal macun var yıllardır. Artık termal macun almanın zamanı geldi fakat hangisini alacağıma karar veremedim. Hangi termal macun uzun süre ilk sürüldüğüm gün ki gibi performans verir? 3 model seçtim fakat ikisinin de öveni olduğu gibi gömeni de var. O yüzden karar veremedim.

Maxtor'da ise Trendyol'da bilmediğim bir satıcı olduğu için çakma satıp satmayacağını bilmiyorum. O yüzden alıp almamak arasında kaldım.

Ve tabii ki olmazsa olmazımız milli macunumuz. 8gramının fiyatı iyi gibi. Uzun yıllar termal macun almaya gerek kalmaz gibi.
Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun (8gr)(AR-ACTCP00008B) - 2020 Edition | Teknobiyotik normalde 4gramı 160TL fakat bence bir 4 gram için 40 TL verilir diye bunun linkini verdim.

Yardım eden herkese teşekkürler.

Selam, R5 5600X işlemciye sahibim. İşlemcinin üzerinde yanılmıyorsam stok soğutucunun üstünde gelen termal macun var yıllardır. Artık termal macun almanın zamanı geldi fakat hangisini alacağıma karar veremedim. Hangi termal macun uzun süre ilk sürüldüğüm gün ki gibi performans verir? 3 model seçtim fakat ikisinin de öveni olduğu gibi gömeni de var. O yüzden karar veremedim.

Maxtor'da ise Trendyol'da bilmediğim bir satıcı olduğu için çakma satıp satmayacağını bilmiyorum. O yüzden alıp almamak arasında kaldım.

Ve tabii ki olmazsa olmazımız milli macunumuz. 8gramının fiyatı iyi gibi. Uzun yıllar termal macun almaya gerek kalmaz gibi.
Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun (8gr)(AR-ACTCP00008B) - 2020 Edition | Teknobiyotik normalde 4gramı 160TL fakat bence bir 4 gram için 40 TL verilir diye bunun linkini verdim.

Yardım eden herkese teşekkürler.

F/P olarak MX-4 ama param diyorsan thermal gizzy.

Hocam ben aldım kullandım ve şu aylarda sıkça konusu açılan pumpout olayını sanırım yaşadım. MX-4 yerine MX-6 tercih etmeniz öneriliyor.

@Berkay Kiraz @170981 @531105 Thermal Grizzly'nin en iyisi olduğunu biliyorum fakat 1gram için 200TL vermem. Çünkü indirimli güzel bir soğutucuya denk gelirsem almayı düşünüyorum. Şimdi 1 ay sonra denk gelir ve alırsam Thermal Grizzly boşa ziyan olmuş olur. 1 gramda 2 sıkımlık olduğunu biliyorum fakat ben zaten şu an 2 bilgisayarıma da kullanacağım o yüzden biter. Önerebileceğiniz 1 gramdan fazla, 150TL'yi çok aşmayacak bir termal macun var mıdır?

Merak edip MX4 aldım, sen alma.

Alacaksan MX6 alabilirsin, 1 gram macuna bende 200 küsur vermezdim.

Forumda araştırdığım kadarıyla MX-6'nın fiyatını hak etmediği ile ilgili yorumlar gördüm. Wipaste alacağım sanırım. Zaten 100TL'lik bir şey memnun kalmazsam Thermal Grizzly falan alırım mecbur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı