Termal macun ve fan temizliği ne sıklıkla yapılmalı?

• Konuyu başlatan joji
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 2.877

joji

Hectopat
Yer
Castlevania
Daha fazla  
Selamlar. Yaklaşık 2 ay önce laptopumun termal macun değişimini ve fan temizliğini yaptım. Yapmadan önce oyun oynarken drop yemeye başlamıştım temizlik yapınca düzelmişti. GTA 5'te sürekli drop giriyor ve 40-50 saniye boyunca 30 FPS altında oynuyorum. Termal macun ve fan temizliği yapmanın zamanı gelmiş midir sizce? Yoksa başka bir nedenden dolayı mıdır?

Selamlar. Yaklaşık 2 ay önce laptopumun termal macun değişimini ve fan temizliğini yaptım. Yapmadan önce oyun oynarken drop yemeye başlamıştım temizlik yapınca düzelmişti. GTA 5'te sürekli drop giriyor ve 40-50 saniye boyunca 30 FPS altında oynuyorum. Termal macun ve fan temizliği yapmanın zamanı gelmiş midir sizce? Yoksa başka bir nedenden dolayı mıdır?
2 ay gibi bir sürede termal macun yok olmaz sadece fan temizliği yeterli olur ama dikkat edin. Termal macunu yıldan yıla değiştirin kaliteli bir macun ise.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı