Nuyyu
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- + Lenovo Legion 5 Pro
- RTX 4070 BY Lenovo
- i7-13700HX
+ Redmi Note 10 Pro (Sweet)
- SuperiorExtended (AOSP)
- Meslek
- Bilgisayar Yazılım ve Donanım
Laptop un fanı daha az ses çıkarması için değiştirmeyi düşünüyorum ama hep kararsız kaldığım nokta termal ped mi daha iyi ısıyı iletir yoksa macun mu karar veremedim denemediğim için. Sıvı metal bir tık gereksiz kaçar u olan bir işlemci için.
Şimdi asıl sorum şu oluyor sizce en iyi ısıyı ileten macun ya da ped hangisi ve neden?
ben özellikle Pulsar ıce Dragon ile Thermal Grizzly Kryonaut Extreme/Hydronaut arasında kaldım. Kağıt üzerinde değerleri çok iyi özellikle termal grizzlynin pedi çok iyi görünüyor ama galiba gerçekten o kadar iyi değil... Pulsar ise kağıt üzerinde değerleri tgnin pedinden geri kalıyor. Neye inanacağımı bilmiyorum
Şimdi asıl sorum şu oluyor sizce en iyi ısıyı ileten macun ya da ped hangisi ve neden?
ben özellikle Pulsar ıce Dragon ile Thermal Grizzly Kryonaut Extreme/Hydronaut arasında kaldım. Kağıt üzerinde değerleri çok iyi özellikle termal grizzlynin pedi çok iyi görünüyor ama galiba gerçekten o kadar iyi değil... Pulsar ise kağıt üzerinde değerleri tgnin pedinden geri kalıyor. Neye inanacağımı bilmiyorum
Son düzenleyen: Moderatör: