m3c
Hectopat
Monster tulpar 25.11999'dan beri bu işin içindeyim ilk kez böyle bir şey duyuyorum o da sizden. Görme görmedim. Marka model bilgisi paylaşır mısınız? Firma ile görüşeceğim meraktan.
Monster tulpar 25.11999'dan beri bu işin içindeyim ilk kez böyle bir şey duyuyorum o da sizden. Görme görmedim. Marka model bilgisi paylaşır mısınız? Firma ile görüşeceğim meraktan.
Aynen bu kadar kişi dalga geçiyoruz. Sıvacı gibi her düz gördüğünüz yere macun sürmüşsünüz.Nereyi kurumadan silmem gerek? Sağdaki beyaz şeyleri mi?
Yenilemedim. Dalga mı geçiyorsunuz?
Kardeşim diğer küçük küçük macunlar fabrikadan öyle geldi diyorum. Adamların varmış bir bildigi macun sürmüşler.Aynen bu kadar kişi dalga geçiyoruz. Sıvacı gibi her düz gördüğünüz yere macun sürmüşsünüz. Eki Görüntüle 1475321
Dostum yanlış anlama bir sürü bilgisayar ve ekran kartı açtım hiç birinde işlemci dışında termal macun sürülmüş bölge yoktu insanlar da fabrika çıkışı böyle olduğuna inanamıyor normal olarak. Normalde işlemci dışında hiç bir yerde termal macun olmamalı kalan yerlerde termal ped olur olsa.Kardeşim diğer küçük küçük macunlar fabrikadan öyle geldi diyorum. Adamların varmış bir bildigi macun sürmüşler.
Burada yardım almaya çalışıyorum utanmadan troll yazıyorsunuz. Konudan çıkar mısınız?
Kardeşim diğer küçük küçük macunlar fabrikadan öyle geldi diyorum. Adamların varmış bir bildigi macun sürmüşler.
Monster 25.1Usta gerçekten merak ettim hangi marka model böyle gönderdi fabrikadan.
Diğer küçük beyaz macunlar fabrikadan öyle çıktı. Hiçbir şekilde ben ellemedim.
Monster şubesine götürüp gösterin bu durumu.. Çünkü bir yanlışlık var burada.Arkadaşlar anlamakta güçlük çekiyorsunuz galiba. İşlemci dışındaki yerler zaten macun sürülmüş bir şekilde duruyordu. Eğer bu bir fabrika hatası ise soylerin ve monster ile görüşelim bu konuyu.
Monster 25.1
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.