Termal macun yeniledikten sonra bilgisayar çalışmıyor

Bartubckc

Hectopat
Bilgisayarımın termal macununu yeniledim tekrar açmaya çalıştığımda 1 kere açılıp kapandı, ondan sonra hiç açılmadı.

Bilgisayarımın termal macununu yeniledim tekrar açmaya çalıştığımda 1 kere açılıp kapandı, ondan sonra hiç açılmadı.

Hocam termal macun fiziksel bir şey bilgisayara yazilimsal ya da donanimsal müdahalede bulunmuyorsunuz bir şeyi yanlış ya da eksik takmış olmalisiniz.

Kasaya gelen gücü kesin. Power tuşuna 5-6 defa arka arkaya basarak statik elektrik boşaltın. Donanımları ve kablolamayı kontrol edip sistemi çalıştırın.

Dediklerinizi yaptım maalesef değişen bir durum yok.

İşlemci pinleri bu şekilde ama.

Dosya Ekleri

• IMG_20220802_203648.jpg
    213,3 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleme:
Tekrar statik boşaltıp bellekleri yerlerinden söküp tekrar takın. Yerlerine sağlam oturduklarından emin olun. Donanım sökme takma vs gibi işlerde her zaman önceliğiniz kasaya gelen gücü kesip statik boşaltmak olsun. Kasada yapacağınız işleri bu işlemden sonra yapın.

Affınıza sığınarak onu bilmiyorum mini Tower bir kasa kullanıyorum görmüş olduğum bağlı olmayan tek kablo hard diskimin altında P4 yazılı olan bir kablo.

Kasam mini tower

Dosya Ekleri

• IMG20220802210242.jpg
    164,8 KB · Görüntüleme: 95

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…