Dediklerinizi yaptım maalesef değişen bir durum yok.
İşlemci pinleri bu şekilde ama.
anakart start alıyormu yoksa hiçmi tepki yokİşlemciyi çıkarttın sonrasında ıslak mendilin suyunu cok az bir şey sıkın çok ıslak kalmasın tüm pinlerin etrafını bastırarak temizleyin ortadaki parçalara dikkat ederek ama.
Akabinde anakartın pinlerine bakınız macun bulaşmıs olabilir.
Ve sonrasında fanı takmadan kobloları dahil PC'yi acmayı deneyin.
Yine olmadı CPU güç beslemesini çıkarıp PC'yi acmayı deneyin.
Çıkarttıktan sonra açılırsa işlemcinin bulunudu yerde sıkıntı var demek, başka işlemci bulup test et çalışırsa işlemcide sıkıntı var demek işlemci pinlerini iyice kontrol et.
İşlemciyi çıkarttın sonrasında ıslak mendilin suyunu cok az bir şey sıkın çok ıslak kalmasın tüm pinlerin etrafını bastırarak temizleyin ortadaki parçalara dikkat ederek ama.
Akabinde anakartın pinlerine bakınız macun bulaşmıs olabilir.
Ve sonrasında fanı takmadan kobloları dahil PC'yi acmayı deneyin.
Yine olmadı CPU güç beslemesini çıkarıp PC'yi acmayı deneyin.
Çıkarttıktan sonra açılırsa işlemcinin bulunudu yerde sıkıntı var demek, başka işlemci bulup test et çalışırsa işlemcide sıkıntı var demek işlemci pinlerini iyice kontrol et.
Anakart start alıyor mu yoksa hiç mi tepki yok
Kusura bakmayın İngilizce klavye kullanıyorum şu an TR karakterler çok karısıyor.
anakart start alıyor mu?Maalesef fayda etmedi
Temas süresince PSU fanları dönüyorsa, kabaca güç kaynağı sağlam diyebiliriz.
Anakart start alıyor mu?
Evet.
Maalesef.
İlk baştan beri yazdıklarımı gün içerisinde sakin kafayla tekrar yapın. Her defasında statik boşalmayı unutmayın. Büyük bir sorun olduğunu sanmıyorum. Bizim atladıklarımızı birileri yakalayacaktır.
İşlemcim Intel dik dik pinleri yok kiKesin bir şey söylemek zor. Pc maalesef deneme yanılmadır çoğu zaman. İşlemci pinlerini yamultmadıysanız yada çizmediyseniz kolay kolay sorun çıkarmaz. İşlemcinin takıldığı yuvada pinler varsa bunları kontrol edin. Yamulan varsa bir iğne yardımı ile düzeltin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.