Bartubckc Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 40 2 Ağustos 2022 #1 Bilgisayarımın termal macununu yeniledim tekrar açmaya çalıştığımda 1 kere açılıp kapandı, ondan sonra hiç açılmadı.
Bilgisayarımın termal macununu yeniledim tekrar açmaya çalıştığımda 1 kere açılıp kapandı, ondan sonra hiç açılmadı.
Zgrrs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2018 Mesajlar 5.881 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #31 Aklıma gelen hemen hemen her şeyi söyledim. Dediğim gibi paslanmışım, diğer arkadaşlar konuya katıldıkça sorun çözülecektir. Artı 0 Eksi
Aklıma gelen hemen hemen her şeyi söyledim. Dediğim gibi paslanmışım, diğer arkadaşlar konuya katıldıkça sorun çözülecektir.
KS KS Bartubckc Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 40 3 Ağustos 2022 #32 Zgrrs dedi: Aklıma gelen hemen hemen her şeyi söyledim. Dediğim gibi paslanmışım, diğer arkadaşlar konuya katıldıkça sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Yine bayağı yardımcı oldun teşekkür ederim. Bilgisayardan bende anlarım normalde ama bu kadar donanım bilgisine sahip değilim. Artı 0 Eksi
Zgrrs dedi: Aklıma gelen hemen hemen her şeyi söyledim. Dediğim gibi paslanmışım, diğer arkadaşlar konuya katıldıkça sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Yine bayağı yardımcı oldun teşekkür ederim. Bilgisayardan bende anlarım normalde ama bu kadar donanım bilgisine sahip değilim.
R reLive Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 854 Çözümler 4 3 Ağustos 2022 #33 Bartubckc dedi: İşlemcim Intel dik dik pinleri yok ki. Genişletmek için tıkla... Anakarttaki pinlere bak ve dedigim gibi anakarttaki tum portlar bosta iken ekran kartini çıkarıp onboard cikisa takin tetiklenecek mi bakin. Ram slotlarini bosaltip tek bir tanesini teker teker iki slota da deneyin. Artı 0 Eksi
Bartubckc dedi: İşlemcim Intel dik dik pinleri yok ki. Genişletmek için tıkla... Anakarttaki pinlere bak ve dedigim gibi anakarttaki tum portlar bosta iken ekran kartini çıkarıp onboard cikisa takin tetiklenecek mi bakin. Ram slotlarini bosaltip tek bir tanesini teker teker iki slota da deneyin.
KS KS Bartubckc Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 40 3 Ağustos 2022 #34 Anakartin üzerindeki pinlerde sorun var evet. Nasil duzeltebilirim bunları Dosya Ekleri IMG20220803145234.jpg 153,5 KB · Görüntüleme: 50 Artı 0 Eksi
Zgrrs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2018 Mesajlar 5.881 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #35 Dün size söylemiştim, islemcinin takıldığı yerdeki pinleri iğne ile düzeltin diye. Zahmetli bir iş olacak gibi. Kirmamaya özen gosterin Artı 0 Eksi
Dün size söylemiştim, islemcinin takıldığı yerdeki pinleri iğne ile düzeltin diye. Zahmetli bir iş olacak gibi. Kirmamaya özen gosterin
szoboszlaii Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.894 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #36 Bartubckc dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen fanı takarken, bir sorun olmuş olabilir. Artı 0 Eksi
R reLive Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 854 Çözümler 4 4 Ağustos 2022 #37 szoboszlaii dedi: Muhtemelen fanı takarken, bir sorun olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Şırınga ile duzeltebilirsin igne zahmetli is hem de daha fazla zarar verme riskin var Bartubckc dedi: Anakartin üzerindeki pinlerde sorun var evet. Nasil duzeltebilirim bunları Genişletmek için tıkla... Anakartinizı hurdaya ayirma vakti gelmis o kdr pin kolay kolay duzelmez. Duzeltsebiz bile saglikli olmaz buyuk ihtimal islemciyi yanlış yerlestirmissiniz. Bir dahakine islemcideki ucgen ile anakarttaki usgenin ayni yone baktigina emin olun. Son düzenleme: 4 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
szoboszlaii dedi: Muhtemelen fanı takarken, bir sorun olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Şırınga ile duzeltebilirsin igne zahmetli is hem de daha fazla zarar verme riskin var Bartubckc dedi: Anakartin üzerindeki pinlerde sorun var evet. Nasil duzeltebilirim bunları Genişletmek için tıkla... Anakartinizı hurdaya ayirma vakti gelmis o kdr pin kolay kolay duzelmez. Duzeltsebiz bile saglikli olmaz buyuk ihtimal islemciyi yanlış yerlestirmissiniz. Bir dahakine islemcideki ucgen ile anakarttaki usgenin ayni yone baktigina emin olun.