Termal macun yeniledikten sonra bilgisayar çalışmıyor

Bartubckc

Hectopat
Bilgisayarımın termal macununu yeniledim tekrar açmaya çalıştığımda 1 kere açılıp kapandı, ondan sonra hiç açılmadı.

Aklıma gelen hemen hemen her şeyi söyledim. Dediğim gibi paslanmışım, diğer arkadaşlar konuya katıldıkça sorun çözülecektir.

Aklıma gelen hemen hemen her şeyi söyledim. Dediğim gibi paslanmışım, diğer arkadaşlar konuya katıldıkça sorun çözülecektir.

Yine bayağı yardımcı oldun teşekkür ederim. Bilgisayardan bende anlarım normalde ama bu kadar donanım bilgisine sahip değilim.

Anakartin üzerindeki pinlerde sorun var evet. Nasil duzeltebilirim bunları

Dosya Ekleri

• IMG20220803145234.jpg
    153,5 KB · Görüntüleme: 50
Dün size söylemiştim, islemcinin takıldığı yerdeki pinleri iğne ile düzeltin diye. Zahmetli bir iş olacak gibi. Kirmamaya özen gosterin

Muhtemelen fanı takarken, bir sorun olmuş olabilir.

Şırınga ile duzeltebilirsin igne zahmetli is hem de daha fazla zarar verme riskin var

Anakartin üzerindeki pinlerde sorun var evet. Nasil duzeltebilirim bunları

Anakartinizı hurdaya ayirma vakti gelmis o kdr pin kolay kolay duzelmez. Duzeltsebiz bile saglikli olmaz buyuk ihtimal islemciyi yanlış yerlestirmissiniz. Bir dahakine islemcideki ucgen ile anakarttaki usgenin ayni yone baktigina emin olun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…