Termal macun yenileme performans arttırır mı?

Ekran kartı sıcaklığı 70-75 derece işlemci ise bakmadım sadece alırken üstündeki stok gelen iyi değil diyorlardı onun için sordum.
Boşta ve stres testindeki sıcaklıklarına bak işlemcinin, ona göre ekran görüntüsü paylaş. Net bir şey söyleriz hem.

Boşta değerler için HWInfo, stres testi için AIDA64 kullanabilirsin.

Bu AMD işlemciler ve ekran kartları afedersiniz bu kadar odunmu gercekten?
Elime bir E300 APU islemcisi olan laptop gecti Toshiba marka.
İnternetten bırak 1080P'yi 720P film bile takılıyor.
Web kamerası olmayan yani o kadar eski cift cekirdek Intel islemcisi olan diger laptop catır catır acıyor 1080P filmleri.

Boşta ve stres testindeki sıcaklıklarına bak işlemcinin, ona göre ekran görüntüsü paylaş. Net bir şey söyleriz hem.

Boşta değerler için HWInfo, stres testi için AIDA64 kullanabilirsin.
51 derece olan boşta hali ikinci fotoğraf on dakika test sonucu üçüncü fotoğraf ise işlemcide overclock var onun fotoğrafı. 1.1 Volt 4 GHz.

Dosya Ekleri

• 22.png
    22.png
    1 KB · Görüntüleme: 44
  • 33.png
    33.png
    15,1 KB · Görüntüleme: 39
  • 44.png
    44.png
    15,5 KB · Görüntüleme: 45
Nereden satın aldınız? Alıp bende denemek istiyorum. 1-2 aylık işlemcide 7 derece fark ettiğine göre.
Ben almadım. @RevDeisDou almıştı. Yanlış hatırlamıyorsam öyle demişti, ona sormakta fayda var.
Nereden satın aldınız? Alıp bende denemek istiyorum. 1-2 aylık işlemcide 7 derece fark ettiğine göre.
Bu arada AliExpress'te satılıyor sıfırı.
Ha son olarak T6 Ultra ile kullanıyor onun macunuyla stok macunu karıştırmış olabilirim. :D

51 derece olan boşta hali ikinci fotoğraf on dakika test sonucu üçüncü fotoğraf ise işlemcide overclock var onun fotoğrafı. 1.1 Volt 4 GHz.
Ryzen Master 95 derece gösteriyor maksimum, sıkıntı olabilir bu. AIDA64 testinde ortalama sıcaklığı ne dereceydi? 72 mi? Uygulamayı kapatmadıysan en sağda "Statistics" kısmı var, oranın da ekran görüntüsünü paylaşabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı