Termal Macun Yenileme

Katılım
14 Haziran 2012
Mesajlar
1.972
Makaleler
3
Beyler bildiğiniz gibi ben Anakartı aldıktan 2 gün sonra servise uğurladım. Bu arada işlemcinin üzerinde ki termal macun ve Seidon 120V'nin altında ki termal macun kaldı. 1 hafta geçti. Elimi hafif dokundurduğumda elime hafif termal macun gelir ama %60 kurumuş. Ne yapmam gerekir? Temizlemem gerekirse temizleme adımlarını yazarsanız memnun olurum.
 
Termal macunu temizlemek için ben kurumuş ıslak mendil kullanmıştım. Bu arada macunun kurumasını bekleme. Macunun her daim sıvı kalması ideal olandır. Ya ilk hali ne ise o.
Deneyeceğim. Ama bir sorum var. Sizin videoda Seidon 120V görmüştüm ve OC Genie'de 50°C çıkmıştı. Giriş seviyesi bir soğutucu ama termal macun etkiler mi? Hatta Mini ITX kullanınca sıcaklık dert oluyor. Önerebileceğiniz bir termal macun? Kendi macunu var ama yetersiz buluyorlar.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı