Termal macunsuz bilgisayar nasıl açılır?

Egemwn

Centipat
Daha fazla  
Eski bilgisayarımdan Windows keyimi yeni bilgisayara aktarmam gerekiyor fakat termal macunu silmiştim en azından 20dk açılacak şekilde nasıl idare ederim? (stok fanı var eski bilgisayarımdaki işlemci çok eski ve çok ısınıyor bilgisayarı termal macunsuz açmaya çalıştığımda 5dk sonra kapandı)

Eski bilgisayarımdan Windows keyimi yeni bilgisayara aktarmam gerekiyor fakat termal macunu silmiştim en azından 20dk açılacak şekilde nasıl idare ederim? (stok fanı var eski bilgisayarımdaki işlemci çok eski ve çok ısınıyor bilgisayarı termal macunsuz açmaya çalıştığımda 5dk sonra kapandı)

20dk açılacağını pek sanmıyorum hocam. Sıcaklık değerleri çok yükseleceği için sistem kapanacaktır.

Yeni macun sürceksin kral mecbur dandik bir macun al 100 200 TL'lik işini görür.

Diş macunu sür. Akşama kadar kullanırsın. Ciddiyim, ama uzun süre tutma içindeki florür oksitlenme yaratır işlemci IHS'inde. Ayrıca Windows içinde işlemci hızını azalt.

Önerim Colgate kömürlü/Karbonlu olan. Yalnız asla taşırmayın kısa devreye sokabilirsiniz.

Diş macunu sür. Akşama kadar kullanırsın. Ciddiyim, ama uzun süre tutma içindeki florür oksitlenme yaratır işlemci ıhs'inde. Ayrıca Windows içinde işlemci hızını azalt.

Önerim colgate kömürlü/Karbonlu olan. Yalnız asla taşırmayın kısa devreye sokabilirsiniz.

Umarım ciddisindir çünkü baktım çoğu yerde diş macununa gülmüşler :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı