Termal Macunu Tazemeli Miyim?

Boss Player

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Bilgisayarımı 5 sene önce topladım, geçenlerde işlemci fanını söktüm ve doğal olarak termal macunun kuruduğunu gördüm.

Bunu en kısa zamanda tazelemeli miyim? Ayrıca işlemcinin üstündeki ve fandaki eski termal macunu kazımalı mıyım yenisini uygulamadan önce?

Kazımalı mıyım konusuna değineceğim, hayır nazikçe üzerinden geçmelisiniz.
Nemli bir bez işinizi görecektir. Termal macunun yumuşamasını bekleyin.

Özellikle de dizüstü sistemlerin onboard grafik yongalarındaki macunu temizlerken sistemi haşat eden çok kişi var. Bir işlemciye temas ettiğini unutma kısacası :)

İşlemci üzerindeki macunu önce kolonyaya pamuklu kulak temizleyicisini batırın sonra çıkarıp işlemci üzerini yavaş bir şekilde temizleyin daha sonra kuru peçeteyle üzerini güzelce silin. İşlemciniz yeni macun sürülmeye hazır olacaktır. Aynı yöntemi ben yapıyorum. Çok güzel çıkıyor sanki işlemciyi yeni almışım gibi.

Haklısınız hocam kusura bakmayın :)
Yo yo estağfurullah :) Ortada kusur yok, tam aksine iyi bir şey var, rehber hazırlamışsınız. Hazırladığınız rehber dizüstü sistem kullanıcıları için gayet yeterli nitelikte.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı