Termal macunu yeniledim daha kötü oldu

Editledim biraz uzun sürdü ama o kısmada bakın.
Tamam çok teşekkürler ben hepsini yanıtlayacağım.Bende korkuyorum artık zarar vericek diye laptopa.
Dediğiniz termal macunu sipariş ettim.

Son düzenleme:
Tamam çok teşekkürler ben hepsini yanıtlayacağım.Bende korkuyorum artık zarar vericek diye laptopa.

Dediğiniz termal macunu sipariş ettim.
Valla ustam inşallah bu şekilde çözülür, fanınızda falan sorun yoktur. Ben şahsen daha çok sevinirim yanlış bilgi vermemiş olduğum için.

Valla ustam inşallah bu şekilde çözülür, fanınızda falan sorun yoktur. Ben şahsen daha çok sevinirim yanlış bilgi vermemiş olduğum için.
Termal macun gelince sizlere detaylıca laptopun fotoğrafını içini v.s atacağım yardım edersiniz deği'mi?

Peki çok teşekkürler.Bir sorum olacak ben şimdi termal macun gelmeden oyun v.s oynasam lol gibi yanarmı ekran kartı falan?
Üstadım konunun üzerinden hortlatılmadan önce bayağı bir zaman geçmiş, bu arada hiç oyun oynamadıysanız olabilir ama oynadıysanız şimdiye kadar olmadıysa, olmaz denemez, olurda denemez. Tam bir belirsizlik yani. Yoksa bir laptop soğutucu kullanmanızı da tavsiye ederim, 2. elden ucuz ama güzel üflesin yeter, maksat leptop'un yüzeyi serin kalsın.

Ben oynamam ya sorun yok.
Üstad termal macun geldi şimdi ne yapacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…