Termal macunu yeniledim daha kötü oldu

Editledim biraz uzun sürdü ama o kısmada bakın.
Tamam çok teşekkürler ben hepsini yanıtlayacağım.Bende korkuyorum artık zarar vericek diye laptopa.
Dostum;
  1. Madem sorunun çözülmedi neden yazmıyorsun?​
  2. Neden hala aynı macunu sürüyorsun, uyarımızı yaptık, o macun kendini kendine iletemez, sıcaklığımı iletecek? Bu macunu Arctic MX-4 2019 Edition 4 gr Termal Macun Fiyatları ve Özellikleri almanızı önermiyorum, almak zorundasınız, yoksa elinizde bilgisayar diye bir şey kalmayacak, seçim sizin.​
  3. Çok zor değil ama yapamayacağınızı düşünüyorsanız uğraşmayın, siz daha önce yaptım dediğiniz için söylüyorum kendiniz yapabilirsiniz.​
  4. Macunu 3 yere sürdüm dediniz, fotoğraflarını atarsanız çok iyi olur çünkü macun tek bir yere sürülüyor benim bildiğim. O kısımda burası;Eki Görüntüle 717430
  5. Dönüşleriniz ne kadar hızlı olursa, bizim size bilgi vermemiz ve sizin sağlıklı bir bilgisayara kavuşmanız o kadar hızlı olur, bizim için değil sizin için boşa masraf olsun istemeyiz, özellikle bu zamanda.​
Not: Şunu da belirteyim, konu sahibi buradaysa zaten konu hortlatmak sayılmıyor, çünkü sorun çözülmemiş.

Edit: Kusura bakmayın laptop olduğunu unutmuşum, o yüzden şöyle bir görsel ekliyorum ve 3 yere sürdüm dediğiniz büyük ihtimal, işlemcideki 2 nokta ve ekrna kartı 3. nokta olarak varsayıyorum, o zaman daha mantıklı geliyor kulağa.

Eğer bu şekilde 2 farklı yerde vidalama yapıyorsanız macun sürdüğünüz yerlerde;
Eki Görüntüle 717445
bu harici ekran kartlı bir laptop olur ve ekstra macun sürmeniz gereken bir yer olur.

Ama böyle ise
Eki Görüntüle 717446
harici ekran kartınız yok demektir ve fazladan macun sürülecek yer yok demektir.
Dediğiniz termal macunu sipariş ettim.

Son düzenleme:
Peki çok teşekkürler.Bir sorum olacak ben şimdi termal macun gelmeden oyun v.s oynasam lol gibi yanarmı ekran kartı falan?
Üstadım konunun üzerinden hortlatılmadan önce bayağı bir zaman geçmiş, bu arada hiç oyun oynamadıysanız olabilir ama oynadıysanız şimdiye kadar olmadıysa, olmaz denemez, olurda denemez. Tam bir belirsizlik yani. Yoksa bir laptop soğutucu kullanmanızı da tavsiye ederim, 2. elden ucuz ama güzel üflesin yeter, maksat leptop'un yüzeyi serin kalsın.

Üstadım konunun üzerinden hortlatılmadan önce bayağı bir zaman geçmiş, bu arada hiç oyun oynamadıysanız olabilir ama oynadıysanız şimdiye kadar olmadıysa, olmaz denemez, olurda denemez. Tam bir belirsizlik yani. Yoksa bir laptop soğutucu kullanmanızı da tavsiye ederim, 2. elden ucuz ama güzel üflesin yeter, maksat leptop'un yüzeyi serin kalsın.
Ben oynamam ya sorun yok.
Üstad termal macun geldi şimdi ne yapacağım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı