Termal macunun ne kadar etkisi olur?

Bende o yüzden yazmıştım anlayan birisi çıktı

Kendisi sıvı bir macun riskli bir macun normal kullanıcılar için. Dikkatli olunması lazım kullanılırken akma gibi riski var.
Sıvı macun olduğuna eminmisiniz?

Darboğaz sıkıntılarını

Dünyanın en iyi macununu da sürsen darboğaz sorununu çözmez. Kaliteli bir macun değişimi yapmak işlemci sıcaklığını düşürecektir. 96 derece haliyle yüksek. Isınan işlemci doğal olarak FPS kaybına yol açıyor. Yinede senin problem bilgisayar ile ilgili. Kaliteli bileşen ve soğutma sistemine sahip değil gibi duruyor.

Macunu sürdüm ve stres testlerinde 89 dereceyi gördü ve 3.2 GHZ'ye kadar hızını düşürüyordu artık sabit 4 GHZ'de kullanıyorum.

Aynı modeli kullanıyorum. Geçen Salı servise verdik. Çarşamba elimdeydi. Boşta 70-80 dereceyle çalışan laptop şu anda boştayken 47 derecede çalışıyor. Sizde neden öyle oldu anlamadım. Direkt termal macun değişimi ve fan temizliği deseydiniz yaparlardı. Garantisi devam ediyorsa ücret almadan gerçekleştiriyorlar.

Hocam 5 ay önce sürdüğünüz termal macun dandik değilse ve düzgün sürebildiyseniz yeni termal macun almanıza gerek yok. Olsa olsa 3-5 derece fark olur.

Hocam 5 ay önce sürdüğünüz termal macun dandik değilse ve düzgün sürebildiyseniz yeni termal macun almanıza gerek yok. Olsa olsa 3-5 derece fark olur.
3-5 dereceyi bırak 3200 MHZ'ye kadar darboğaz yiyen işlemci stres testlerinde 4000 MHZ sabit çalışıyor. Demekki Casper'ın macunlarına güvenmemek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…