Termal Macununu Yenilememek Sorun Oluşturur mu?

aybed

Decapat
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi termal macunun durumuna bakıp yenilemeden toplayıp bilgisayarımı çalıştırdığımı söyledim ve boş durumundayken 37 derece olurken bana önemli olanın yük atındaki dereceye bakmalısınız dediniz. CS GO oyununda rekabetçi modunda oynadığımda ise 79-80 arası bazense 81-82 arasında gidip geldi. Oyundan hemen sonra foruma geldim ve şu an 50 derece. Sizce bir sıkıntı var mı bilgisayarımda? (ASUS K555U)

Son düzenleyen: Moderatör:
Değerler güzel, dizüstü bilgisayarların soğutma performansı pek iyi değildir zaten. Eğer bilgisayar yeni, sıfır alınmışsa termal macun yenilemeye gerek yok ama 6 ayı geçtiyse yenileyin. @balikeat hayır, masaüstü için dediğiniz geçerli. Dizüstü için bu dereceler iyi.

İşlemci için yüksek fakat ekran kartı için 80-90 derece normal sıcaklık ayrıca bildiğim kadarıyla işlemci veya ekran kartında termal macunun durumuna bakmak diye bir şey yok o soğutucuyu kaldırdıysan termal macun sürmeden tekrar takmamalısın.

Termal macunu sipariş verdim ama şuan bile bilgisayrdayım ve gözüm işlemcinin derecesinde.

Tavsiyem yeniletmeniz.
Bir işlemciniz nedir?
CORE İ5 6200U nvidia geforce 940MX
Kafanıza çok takmayın, boşta olan değerleriniz iyi. İşlemciye yük bindiği zaman sıcaklıklar artacak elbette. Değerleriniz korkulacak gibi değil.
peki termal macun geldiği zaman kullandıktan sonra bu değerler devam eder mi yoksa gözle görünür düşüş verir mi ? Üç buçuk sene önceki macun varda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…