Termal pad ve işlemci macunu önerisi

Termal ped çok kötü olmadığı sürece değiştirme termal macun en iyisini alacağım dersen bunu al ama bence F/P olarak cool Master al işini her türlü halleder.

Ekran kartının içini söktüm iyicene erimiş duruyordu oyunlarda da drop yemeye başladım komple değiştiricem öneri için saol

Cryofuze bana göre şu an alınabilecek en iyi macun (violet olan değil), ekran kartında pumpout yapıp yapmadığı ile ilgili bilgi yok, denemek lazım, ama MasterGel Pro V2 R3 pumpout yapmıyor bunu her ikisinde de kullanabilirsiniz.

Pad olarak ice Dragon öneririm, VRAM sıcaklığında sorun yoksa değiştirmeye gerek yok.

Direkt Cryofuze da denenebilir, ekran kartında kullananlar memnun kalmış.

Son düzenleme:
Cryofuze bana göre şu an alınabilecek en iyi macun (violet olan değil), ekran kartında pumpout yapıp yapmadığı ile ilgili bilgi yok, denemek lazım, ama MasterGel Pro V2 R3 pumpout yapmıyor bunu her ikisinde de kullanabilirsiniz.

Pad olarak ice Dragon öneririm.

Bnde sizin gibi düşünüyorum şu an Türkiye'de alınacak en iyi macundur bence Cryofuze.

İşlemci masaüstü mü? Termal pad nerede kullanılacak?
Evet masaüstü termal padi ekran kartı için kullanacağım işlemci macununu da bildiğiniz üzere işlemciye uygulayacağım

Pad olarak ice Dragon öneririm, VRAM sıcaklığında sorun yoksa değiştirmeye gerek yok.

ben dropların yazılımsal olarak da denemelerini vs yaptım her şeyini drop girmesinin sebebi yüksek ihtimalle acayip şekilde erimiş termal padlerden kaynaklandığını düşünüyorum değişip göreceğim önerileriniz içinde ayrıca teşekkür ederim.

Evet masaüstü termal padi ekran kartı için kullanacağım işlemci macununu da bildiğiniz üzere işlemciye uygulayacağım

Ben dropların yazılımsal olarak da denemelerini vs yaptım her şeyini drop girmesinin sebebi yüksek ihtimalle acayip şekilde erimiş termal padlerden kaynaklandığını düşünüyorum değişip göreceğim önerileriniz içinde ayrıca teşekkür ederim.

Üstteki mesajım sizin içinde geçerli ona bakabilirsiniz.

Ben dropların yazılımsal olarak da denemelerini vs yaptım her şeyini drop girmesinin sebebi yüksek ihtimalle acayip şekilde erimiş termal padlerden kaynaklandığını düşünüyorum değişip göreceğim önerileriniz içinde ayrıca teşekkür ederim.

Ekran kartında VRAM sıcaklık sensörü var mı? GPU-Z sensör kısmından bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı