Terman macun önerisi

Yusuflar

Femtopat
Daha fazla  
2 ay sonra yeni bilgisayar toplayacağım, şu anki bilgisayarımı 2020'de topladım ve macunlara hiç dokunulmadı günde en az 4 saat çalışıyor sizce macunu yenilemeye değer mi? Yenile diyorsanız da macun olarak ne önerirsiniz?

Sıcaklıklara bakmak gerekiyor hocam yük altında test sonuçlarını atın ona göre değiştirip değiştirmemeniz gerektiğini söyleyelim.

Öncelikle çok zaman geçmiş kesinlikle yenilemenizi tavsiye ederim. Soğutucu ve fanlarınızı tozlardan da arındırmayı ihmal etmeyin.

Macunun termal iletkenliği ne kadar yüksek ise o kadar verimli olur.
Piyasa standardı genelde Arctic MX-4 veya MX-6 işini görür. Biraz bütçe meselesi...

Sıcaklıklara bakmak gerekiyor hocam yük altında test sonuçlarını atın ona göre değiştirip değiştirmemeniz gerektiğini söyleyelim.

Test edebileceğim bir uygulama var mı?

Öncelikle çok zaman geçmiş kesinlikle yenilemenizi tavsiye ederim. Soğutucu ve fanlarınızı tozlardan da arındırmayı ihmal etmeyin.

Macunun termal iletkenliği ne kadar yüksek ise o kadar verimli olur.
Piyasa standardı genelde Arctic MX-4 veya MX-6 işini görür. Biraz bütçe meselesi...

Bakacağım sağ olun.

Bakacağım sağ olun.
MSI Afterburner ile oyun içi sıcaklıklarınızı kontrol edebilirsiniz
Kullanım rehberi için:

Stres testi ve sıcaklık kontrolü için de AIDA64 kullanabilirsiniz.

"Core Temp" güzel ve basit bir uygulama tavsiye ederim.

Boşta iken 35-55 arası normal diyebiliriz. Tabi oda sıcaklığı çok etkiliyor bu durumu. Özellikle yük altında iken, yani oyun falan oynuyorken 90 derecenin altında tutmaya çalışmalısın. Yaşadığın bölgeye ve oda şartlarına göre stok soğutucu yetmeyebiliyor.
Bütçene göre kule tipi soğutucu ya da sıvı soğutuculara yönelebilirsin.

MSI Afterburner ile oyun içi sıcaklıklarınızı kontrol edebilirsiniz.
Kullanım rehberi için:

Stres testi ve sıcaklık kontrolü için de AIDA64 kullanabilirsiniz.

"Core Temp" güzel ve basit bir uygulama tavsiye ederim.

Boşta iken 35-55 arası normal diyebiliriz. Tabii oda sıcaklığı çok etkiliyor bu durumu. Özellikle yük altında iken, yani oyun falan oynuyorken 90 derecenin altında tutmaya çalışmalısın. Yaşadığın bölgeye ve oda şartlarına göre stok soğutucu yetmeyebiliyor.
Bütçene göre kule tipi soğutucu ya da sıvı soğutuculara yönelebilirsin.

Öncelikle teşekkür ederim birkaç tanıdığım ve sizin önerilerinizle Artics MX-6 aldım ürünü bekliyorum.

Öncelikle teşekkür ederim birkaç tanıdığım ve sizin önerilerinizle Artics MX-6 aldım ürünü bekliyorum.
Hayırlı olsun, ekran kartı için kullanmayın pump-out yapıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı