Terminator: Dark Fate Fragmanı Yayınlandı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Terminator: Dark Fate Fragmanı Yayınlandı
Yayınlanan ilk görseller sonrasında heyecanla beklenilen Terminator: Dark Fate fragmanı sonunda karşımızda. 1984 tarihli ilk Terminator filminin üzerinden 35 yıl geçti. 1991 yılında ise Terminator 2 Judgment Day yine büyük başarı elde etmişti. Şimdi ise serinin devamı niteliğindeki Terminator: Dark Fate ile efsane geri dönüyor. Sonunda yayınlanan Terminator: Dark Fate fragmanı aksiyon dozajının had safhada […]

Devamı: Terminator: Dark Fate Fragmanı Yayınlandı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Film güzel olacak umudum var. Eski Sarah Conor'un gelmesi çok iyi oldu :) Birde film kronolojik olarak judgement day'den bir süre sonrasını anlatıyormuş. Bu arada "judgement mi yoksa judgment mi? İnternet'te iki şekilde de doğru çıkıyor."
Tek sıkıntı fragmanlarda ki efektler gibi geldi bana. Eski filmler daha gerçekçiydi umarım filme kadar düzeltirler.

Parayı cebe indirmek için yapılmış ve gereksiz bir şekilde uzatılmış film serilerinden biri daha. Tadında bırakmayı bilmiyor adamlar. CGI'yı hiç beğenmedim. Judgement Day'den sonra bozdular.
Evet ondan sonra çok bozuldu fakat ben bu filmden umutluyum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı