Katıldım. Hesabım kısıtlı, ama önceden de hediye oyun almıştım, sıkıntı olmaz sanırım. Bir de cevap süremiz ne kadar? @saudae
1 gün içerisinde dönüş yapması gerekiyor.
Katıldım. Hesabım kısıtlı, ama önceden de hediye oyun almıştım, sıkıntı olmaz sanırım. Bir de cevap süremiz ne kadar? @saudae
Katıldım.Herkese merhaba. Oyun 4'lü olarak Steam'den satın alındı 3 tanesi dağıtıldı 1 tane kaldı onu da Technopat'ta çekiliş ile vermek istedim.
Çekiliş şartları;
- En az 320 mesaj.
- En az 5 aylık üye olmak.
Çekiliş yarın gece saat 00.00'da bitecektir. Katılacak olan herkese başarılar. Katıldım yazmanız yeterlidir.
Kazanan kişi ile öncelikle forum üzerinden daha sonra da mail üzerinden iletişim sağlanacaktır.
Biliyorum oyunun fiyatı düşük ama olsun.
Herkese merhaba. Oyun 4'lü olarak Steam'den satın alındı 3 tanesi dağıtıldı 1 tane kaldı onu da Technopat'ta çekiliş ile vermek istedim.
Çekiliş şartları;
- En az 320 mesaj.
- En az 5 aylık üye olmak.
Çekiliş yarın gece saat 00.00'da bitecektir. Katılacak olan herkese başarılar. Katıldım yazmanız yeterlidir.
Kazanan kişi ile öncelikle forum üzerinden daha sonra da mail üzerinden iletişim sağlanacaktır.
Biliyorum oyunun fiyatı düşük ama olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.