Kamerayı takmayın, Webcam'den çektim. Önceki bilgisayarımımı temizletirken macunu cok kötü sürmüşler. İşlemci slotunu bozdular. Bildiğim başka tamirci de yok. RAM'i takmaktan korkuyorum. Ne yapabilirim?
Kamerayı takmayın, Webcam'den çektim. Önceki bilgisayarımımı temizletirken macunu cok kötü sürmüşler. İşlemci slotunu bozdular. Bildiğim başka tamirci de yok. RAM'i takmaktan korkuyorum. Ne yapabilirim?
Soldaki egzoz fanı da ters yapılmış. Kim yaptı bunları hocam ilk defa böyle kötü sistem montajı gördüm . Alttaki videoyu izleyin ayrıca o kablo nedir öyle? Arkadan gelmesi gerekiyor. Ve dediğim gibi soldaki ışıklı egzoz fanı da ters takılmış.
Macun yokmu da? macun yenilemene gerek yokki zaten sadece fanın yönünü değiştirip oturttur geri. macun zaten işlemci ve fanın yüzeyinde kalıyor fark eden birşey yok.
Macun yokmu da? macun yenilemene gerek yokki zaten sadece fanın yönünü değiştirip oturttur geri. macun zaten işlemci ve fanın bloğunda kalıyor fark eden birşey yok.
O zaman yani bir bilgisayarcıya götür yapsın, egzoz fanının yönünüde ayarlasın, ne yapmamızı bekliyorsunki anlamadım monitöre elimizi sokup yardım edeyemeceğimize göre, ki macunun var ise sürmesi gayet basit ince bir tabaka halinde videoları mevcut.
O zaman yani bir bilgisayarcıya götür yapsın, egzoz fanının yönünüde ayarlasın, ne yapmamızı bekliyorsunki anlamadım monitöre elimizi sokup yardım edeyemeceğimize göre, ki macunun var ise sürmesi gayet basit ince bir tabaka halinde videoları mevcut.
Fotoğrafın solundaki ışıklı fan, egzoz fanı o, hangi kör montajladıysa o sistemi ters takmış sıcak havayı içerden dışarıya atamıyor, sistemde diğer fanların fotoğraflarınıda atar mısın onlara da bakalım tersmi