sefadmn
Hectopat
Daha fazla
Egzoz fanı ters galiba sadece fotoğraflardan da tam anlaşılmıyor ki, egzoz fanının arkadan fotoğraf atma imkanın var mı?
Tamam atmana gerek yok, öndeki fanlar olması gerektiği gibi egzoz fanı ters sadece.
Sanırsam böyle olacak değil mi?Egzoz fanı ters galiba sadece fotoğraflardan da tam anlaşılmıyor ki, egzoz fanının arkadan fotoğraf atma imkanın var mı?
Tamam atmana gerek yok, öndeki fanlar olması gerektiği gibi egzoz fanı ters sadece.
Fanı sökücen normal şekilde takıcan, ne olmasını bekliyorsun ki anlamadım? fanın üstünden kablo gibi geçen şey ne?Eki Görüntüle 1935784
Kamerayı takmayın, Webcam'den çektim. Önceki bilgisayarımımı temizletirken macunu cok kötü sürmüşler. İşlemci slotunu bozdular. Bildiğim başka tamirci de yok. RAM'i takmaktan korkuyorum. Ne yapabilirim?
Eki Görüntüle 1935784
Kamerayı takmayın, Webcam'den çektim. Önceki bilgisayarımımı temizletirken macunu cok kötü sürmüşler. İşlemci slotunu bozdular. Bildiğim başka tamirci de yok. RAM'i takmaktan korkuyorum. Ne yapabilirim?
hocam sökmek sorun değil macun sureyi bilmiyorumYa da bir çılgınlık yapıp fanı düzgün bir şekilde tekrar takabilirsin melekler gelip düzeltmeyecek ya.
Macun yokmu da? macun yenilemene gerek yokki zaten sadece fanın yönünü değiştirip oturttur geri. macun zaten işlemci ve fanın yüzeyinde kalıyor fark eden birşey yok.hocam sökmek sorun değil macun sureyi bilmiyorum
bilmiyorum hazır aldım bide hocam sökmek sorun değil macun sürmeyi bilmiyorumFanı sökücen normal şekilde takıcan, ne olmasını bekliyorsun ki anlamadım? fanın üstünden kablo gibi geçen şey ne?
başka konuları inceledem sürülmesi gerek yazıyorMacun yokmu da? macun yenilemene gerek yokki zaten sadece fanın yönünü değiştirip oturttur geri. macun zaten işlemci ve fanın bloğunda kalıyor fark eden birşey yok.
kablo psuya bağlı ama ne işe yarıyor bilmiyorumFanı sökücen normal şekilde takıcan, ne olmasını bekliyorsun ki anlamadım? fanın üstünden kablo gibi geçen şey ne?
Bilmiyorum hazır aldım bir de hocam sökmek sorun değil macun sürmeyi bilmiyorum
Başka konuları inceledem sürülmesi gerek yazıyor
Tamam teşekkürler egzoz fanın yönü nasıl ters oluyor anlatır mısınO zaman yani bir bilgisayarcıya götür yapsın, egzoz fanının yönünüde ayarlasın, ne yapmamızı bekliyorsunki anlamadım monitöre elimizi sokup yardım edeyemeceğimize göre, ki macunun var ise sürmesi gayet basit ince bir tabaka halinde videoları mevcut.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.