Çözüldü Ters takılan işlemci fanı RAM slotunu kapatıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sefadmn

Hectopat
Daha fazla  
WIN_20230907_19_26_18_Pro.jpg

Kamerayı takmayın, Webcam'den çektim. Önceki bilgisayarımımı temizletirken macunu cok kötü sürmüşler. İşlemci slotunu bozdular. Bildiğim başka tamirci de yok. RAM'i takmaktan korkuyorum. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Egzoz fanı ters galiba sadece fotoğraflardan da tam anlaşılmıyor ki, egzoz fanının arkadan fotoğraf atma imkanın var mı?

Tamam atmana gerek yok, öndeki fanlar olması gerektiği gibi egzoz fanı ters sadece.

Egzoz fanı ters galiba sadece fotoğraflardan da tam anlaşılmıyor ki, egzoz fanının arkadan fotoğraf atma imkanın var mı?

Tamam atmana gerek yok, öndeki fanlar olması gerektiği gibi egzoz fanı ters sadece.
Sanırsam böyle olacak değil mi?
Eki Görüntüle 1935784

Kamerayı takmayın, Webcam'den çektim. Önceki bilgisayarımımı temizletirken macunu cok kötü sürmüşler. İşlemci slotunu bozdular. Bildiğim başka tamirci de yok. RAM'i takmaktan korkuyorum. Ne yapabilirim?
Fanı sökücen normal şekilde takıcan, ne olmasını bekliyorsun ki anlamadım? fanın üstünden kablo gibi geçen şey ne?

Eki Görüntüle 1935784

Soldaki egzoz fanı da ters yapılmış. Kim yaptı bunları hocam ilk defa böyle kötü sistem montajı gördüm :D. Alttaki videoyu izleyin ayrıca o kablo nedir öyle? Arkadan gelmesi gerekiyor. Ve dediğim gibi soldaki ışıklı egzoz fanı da ters takılmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fanı sökücen normal şekilde takıcan, ne olmasını bekliyorsun ki anlamadım? fanın üstünden kablo gibi geçen şey ne?
bilmiyorum hazır aldım bide hocam sökmek sorun değil macun sürmeyi bilmiyorum

Macun yokmu da? macun yenilemene gerek yokki zaten sadece fanın yönünü değiştirip oturttur geri. macun zaten işlemci ve fanın bloğunda kalıyor fark eden birşey yok.
başka konuları inceledem sürülmesi gerek yazıyor

kablo psuya bağlı ama ne işe yarıyor bilmiyorum

Bilmiyorum hazır aldım bir de hocam sökmek sorun değil macun sürmeyi bilmiyorum

Başka konuları inceledem sürülmesi gerek yazıyor

O zaman yani bir bilgisayarcıya götür yapsın, egzoz fanının yönünüde ayarlasın, ne yapmamızı bekliyorsunki anlamadım monitöre elimizi sokup yardım edeyemeceğimize göre, ki macunun var ise sürmesi gayet basit ince bir tabaka halinde videoları mevcut.

O zaman yani bir bilgisayarcıya götür yapsın, egzoz fanının yönünüde ayarlasın, ne yapmamızı bekliyorsunki anlamadım monitöre elimizi sokup yardım edeyemeceğimize göre, ki macunun var ise sürmesi gayet basit ince bir tabaka halinde videoları mevcut.
Tamam teşekkürler egzoz fanın yönü nasıl ters oluyor anlatır mısın

Fotoğrafın solundaki ışıklı fan, egzoz fanı o, hangi kör montajladıysa o sistemi ters takmış sıcak havayı içerden dışarıya atamıyor, sistemde diğer fanların fotoğraflarınıda atar mısın onlara da bakalım tersmi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı