TES 5: Skyrim alınır mı?

omererbilici208

Centipat
Daha fazla  
The Elder Scrolls 5: Skyrim Special Edition'ı, diğer hiçbir Skyrim veya Elder Scrolls oyunu oynamadan oynayabilir miyim? Daha önce Skyrim evreniyle ilgili hiçbir tecrübem olmadı, izleme fırsatım da olmadı. Şu an Epic Games'te indirimde ve değerlendirmek istiyorum. Sizce bu durumda oyunu almak mantıklı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ara sıra görev bugları oluyor, onun haricinde oyunun evreni çok iyi bence. Çok eskidi fiyatına değmez dersen Xbox Store'dan yarı fiyatına alabilirsin.

Şu zamana kadar oynadığım en iyi oyunlardan biri diyebilirim fakat bu zamana kadar oynamadıysanız cevap biraz nötr oluyor. 150 saat civarı oynadım, hikayesi aşırı hoşuma gitti. DLC ve yan görevlere kadar herşeyi yaptım. Oyunun dövüş mekaniği ve vuruş hissi gibi şeyler vasat ayrıca bir çok mod indirip hata düzeltmesi, grafik modları ve dövüş mekaniğini değiştiren gibi bir çok mod yüklemiştim. Modlar olmasa muhtemelen bu kadar oynamazdım, vanilla hali artık oynanmayacak kadar eski. Modlarla belki oynanabilir.

Epic Games, GOG, Steam ve Microsoft Store versiyonlarinin hepsi farklı olur. Versiyon numarasına göre modlama yapılır. En yaygın ve kolay olan Steam'dir, en zor ve muhtemelen alınmaya bile değmeyecek olan Microsoft Store'dur. (Oyun dosyalarının şifrelenmiş olmasından ötürü script hooklar çalışamaz.)Epic Games'e gelecek olursak. Epic Games'in versiyonu her zaman Steam ve GOG'dan düşük olur. Yani her bulduğunuzu Data klasörüne atma gibi lüksünüz olamaz. NexusMods'ta her modunu açıklamasında ki sürüm numarasına bakıp Epic Games versiyonuna göre indirmeniz gerekir. Yani oyun her zaman modlara uyum sağlamaz, eski versiyonları kullanmak zorunda kalırsınız.

Skyrim alınır mı sorusu için şöyle söylebilirim. Matrix filmi izlenir mi? 25 yıllık çok eskimiş bir film ama hiç izlememiş biri kesinlikle izlemeli. Yani skyrim alınır oynanır, alamıyorsan da neyse site parayla oyun alamayanlar için bu yönlendirmeyi yapan kişileri banlıyor olabilir ben yazmiyim sen anla

2020 den beri bilgisayarimda yüklü olan bı oyun 300 satım var kafam esince girip 0 dan başlayıp bitiriyorum bazen suikastici,simyager,kalkan kılıç,vampir,kurt adam, tüccarlik şeklinde oynuyorum şuan bile alınıp oynanicak kalitede büyücü oyna combatlari güzeldir ben hiç mod yüklemeden tadına vara vara oynamani tavsiye ederim o kadar yapilcak şey var ki seni zaten içine çekiyor oyunun evreni bi

"Alınır mı?" Derken?
Aldıktan sonra oyunu oyna, bunca zamandır niye almadım diye kızacaksın kendine; bunu samimi söylüyorum.
En kült oyunlardan biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…