TES 5: Skyrim alınır mı?

1000 saatim falan vardır galiba. Oyunu bir kez oynarsın. Sonra tekrar oynarsın ve bilmediğin birçok şeyle karşılaşırsın sonra tekrar baştan oynamaya başlarsın ve yine hiç görmediğin şeylere rastlarsın. Birkaç on kez bitirdikten sonra modlamaya başlarsın işte o mod dünyası dipsiz kuyu yeni harita ekleyen modlar yeni görevler ekleyen modlar, silahlar zırhlar grafikler yeni eşyalar. Dile kolay indirmeye hazır 100k mod var Skyrim oynamamış insan açık dünya oyun oynadım dememeli bence.

Edit: Bende zamanında grafik endişesi ile daggerfall ve morowindi es geçip oblivion ile başlamıştım sonra da Skyrim. Şimdi keşke ilk oyundan başlasaydım. Diyorum.

Skyrim eski olabilir ama oynanışta bir problem yok. Aksine modlarla biraz toparlatırsın oyunu. Eğer o tür oyun seviyorsan seni üzmez. Aksine saatlerce oynarsın. Ölüsü 200 saatin var.

Epic Games, GOG, Steam ve Microsoft Store versiyonlarinin hepsi farklı olur. Versiyon numarasına göre modlama yapılır. En yaygın ve kolay olan Steam'dir, en zor ve muhtemelen alınmaya bile değmeyecek olan Microsoft Store'dur. (Oyun dosyalarının şifrelenmiş olmasından ötürü script hooklar çalışamaz.)Epic Games'e gelecek olursak. Epic Games'in versiyonu her zaman Steam ve GOG'dan düşük olur. Yani her bulduğunuzu Data klasörüne atma gibi lüksünüz olamaz. NexusMods'ta her modunu açıklamasında ki sürüm numarasına bakıp Epic Games versiyonuna göre indirmeniz gerekir. Yani oyun her zaman modlara uyum sağlamaz, eski versiyonları kullanmak zorunda kalırsınız.
Acaba oyuna sadece türkçe yama kursam sıkıntı yaşarmıyım.

Yaşamazsın. Bazı arkadaşlar yok eski,yok bilmem ney demiş. Onlar Skyrim'i ya anlayamamış yada o tür oyunları sevmiyorlar. Yada grafik takıntılı olan arkadaşlar.Senin yerinde olmak isterdim. Skyrim'i oynamamış ve izlememiş. Üstüne para bile verirdim. Skyrim baş yapıt bir oyundur. Ne kadarda eski olsada eski olmayan oyunlara taş çıkarır. Hiç düşünmeden al, sadece Türkçe yama kur oyna.Modlama işi çok sonra düşünürsün sıkıldığında

Epicden Skyrim alınmaz. Çünkü oyunun en kritik modlarından biri olan SKSE epic versiyonuyla uyumsuz. SKSE de çoğu mod için gereksinim olan bir mod. O olmadan çoğu mod çalışmıyor. Ben zamanında bunu bilmeden epicden almıştım işin sonunda satın aldığım oyunu korsan indirmek zorunda kaldım mod için.

Eski oyun deyip burun kıvıran tiplerden değilsen kesinlikle alınır o kadar oyunum var her yıl dönüp 100 saat falan oynuyorum, ayrıca modlamasıda zevkli. Alacaksan Steam'den al.

Epic Games, GOG, Steam ve Microsoft Store versiyonlarinin hepsi farklı olur. Versiyon numarasına göre modlama yapılır. En yaygın ve kolay olan Steam'dir, en zor ve muhtemelen alınmaya bile değmeyecek olan Microsoft Store'dur. (Oyun dosyalarının şifrelenmiş olmasından ötürü script hooklar çalışamaz.)Epic Games'e gelecek olursak. Epic Games'in versiyonu her zaman Steam ve GOG'dan düşük olur. Yani her bulduğunuzu Data klasörüne atma gibi lüksünüz olamaz. NexusMods'ta her modunu açıklamasında ki sürüm numarasına bakıp Epic Games versiyonuna göre indirmeniz gerekir. Yani oyun her zaman modlara uyum sağlamaz, eski versiyonları kullanmak zorunda kalırsınız.
Microsoft store artık dosyalara erişmemize izin veriyor farklı bir dosya açıp oraya kuruyorsun oyunları

Alınır tabii ben çift el ağır silahlı kuzeyli karakterle 250 saat oynayıp tüm ana+yan görev ve gezerek haritanın %95'ini keşfetmiştim. Hala daha keşfedemediğim birkaç cüce harabesi esrarengiz gizem sır falan vardı. Bethesda bu işi biliyor. Oyunu değerlendirirken 2011 yılına göre değerlendirmek lazım ama hala gelmiş geçmiş en iyi 10 oyundan birisi bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı