TES 5: Skyrim alınır mı?

The Elder Scrolls 5: Skyrim Special Edition'ı, diğer hiçbir Skyrim veya Elder Scrolls oyunu oynamadan oynayabilir miyim? Daha önce Skyrim evreniyle ilgili hiçbir tecrübem olmadı, izleme fırsatım da olmadı. Şu an Epic Games'te indirimde ve değerlendirmek istiyorum. Sizce bu durumda oyunu almak mantıklı olur mu?
Keşke sen olsam...

Neden öyle dediniz ki hocam?
Skyrim'e ilk çıktığı zamanlar başladım. O zamandan beridir neredeyse her sene Ekim ayında oynarım. Son yıllarda yaşından ötürü oyun sürem düşmeye başladı fakat ilk saatlerde hala 2012'de aldığım tadı veren tek oyundur. Bugün başlasam modsuz şekilde oyunu bitirir miydim bilmiyorum ama oynama gibi bir planınız varsa 2025 yılında bu işi halledin. Geçen her sene oynamanızı zorlaştıracaktır. Bethesda oyunları maalesef teknik açıdan iyi yaşlanan oyunlar değiller. Yaşına göre muamele ettiğiniz ve türü sevdiğiniz senaryoda çok keyifli olacaktır. Keşfetmeyi seviyorsanız kesinlikle öneririm. Oyunu oynayıp belirli bir eşiği aşarsanız neden "keşke sen olsam" dediğimi anlayacaksınız. Şuan için bunu açıklamam pek mümkün değil 😁

Skyrim'e ilk çıktığı zamanlar başladım. O zamandan beridir neredeyse her sene ekim ayında oynarım. Son yıllarda yaşından ötürü oyun sürem düşmeye başladı fakat ilk saatlerde hala 2012'de aldığım tadı veren tek oyundur. Bugün başlasam modsuz şekilde oyunu bitirir miydim bilmiyorum ama oynama gibi bir planınız varsa 2025 yılında bu işi halledin. Geçen her sene oynamanızı zorlaştıracaktır. Bethesda oyunları maalesef teknik açıdan iyi yaşlanan oyunlar değiller. Yaşına göre muamele ettiğiniz ve türü sevdiğiniz senaryoda çok keyifli olacaktır. Keşfetmeyi seviyorsanız kesinlikle öneririm. Oyunu oynayıp belirli bir eşiği aşarsanız neden "keşke sen olsam" dediğimi anlayacaksınız. Şu an için bunu açıklamam pek mümkün değil 😁

Tamam şimdi anladım keşke oyuna daha önce başlasaydım ama maalesef bu yıl başlayabildim.

The Elder Scrolls 5: Skyrim Special Edition'ı, diğer hiçbir Skyrim veya Elder Scrolls oyunu oynamadan oynayabilir miyim? Daha önce Skyrim evreniyle ilgili hiçbir tecrübem olmadı, izleme fırsatım da olmadı. Şu an Epic Games'te indirimde ve değerlendirmek istiyorum. Sizce bu durumda oyunu almak mantıklı olur mu?

Kesinlikle al, resmen ayrı evrene geçiş yapıyorsun, biraz da hayal gücün varsa mükemmel eğlenceli oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı