TES 5: Skyrim alınır mı?

Keşke sen olsam...

Neden öyle dediniz ki hocam?
Skyrim'e ilk çıktığı zamanlar başladım. O zamandan beridir neredeyse her sene Ekim ayında oynarım. Son yıllarda yaşından ötürü oyun sürem düşmeye başladı fakat ilk saatlerde hala 2012'de aldığım tadı veren tek oyundur. Bugün başlasam modsuz şekilde oyunu bitirir miydim bilmiyorum ama oynama gibi bir planınız varsa 2025 yılında bu işi halledin. Geçen her sene oynamanızı zorlaştıracaktır. Bethesda oyunları maalesef teknik açıdan iyi yaşlanan oyunlar değiller. Yaşına göre muamele ettiğiniz ve türü sevdiğiniz senaryoda çok keyifli olacaktır. Keşfetmeyi seviyorsanız kesinlikle öneririm. Oyunu oynayıp belirli bir eşiği aşarsanız neden "keşke sen olsam" dediğimi anlayacaksınız. Şuan için bunu açıklamam pek mümkün değil

Tamam şimdi anladım keşke oyuna daha önce başlasaydım ama maalesef bu yıl başlayabildim.

Kesinlikle al, resmen ayrı evrene geçiş yapıyorsun, biraz da hayal gücün varsa mükemmel eğlenceli oluyor.

Hiçbir farkları yok, 2 tane kendinden modla geliyor o kadar.
Legendary Edition 32bit Anniversary Edition yani Special Edition 64bit en başta. 2 tane modla geliyor dediğiniz nedir? Farkları yok dediğiniz architecture farkı. Bu mu olmayan fark?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…