Tesadüflere inanır mısınız?

Yine mi sen? Yeter artık nolur yeter ya Allah için konu açma artık bıktım kız muhabbetinden.

Bence öyle olmaz ama sizin fikriniz saygı duyarım. İki tarafı eşit görmek ve öyle davranmak doğru davranıştır bence.
Madem esitiz buyursun gelsin insaat iscisi olsun? Tum kadinlara zorunlu askerlik gelsin? Yapmazlar iste. Bu yuzden dogaya ve yaradilisa guvenip "Iyi ki erkek adamim, adam!" diyebilmek gerekir. Musterih olun cunku erkegiz biz.

Madem esitiz buyursun gelsin insaat iscisi olsun? Tum kadinlara zorunlu askerlik gelsin? Yapmazlar iste. Bu yuzden dogaya ve yaradilisa guvenip "Iyi ki erkek adamim, adam!" diyebilmek gerekir. Musterih olun cunku erkegiz biz.
Demek istediğim o değildi. Bir kızın kalbini kırınca erkeğin ben erkek adamım tabii kırarım tavrı yanlıştır veya kadınlara karşı yapılan gereksiz baskı vb. yapılmamalı. İnşaat işçisi ile kalp kırmanın ne alakası var?

Esitiz dediniz ona ithafen soyledim. Esit mesit degiliz haci. Ezbere konusmayin hocam, ilk 100 bilim insani listesinde kac kadin var buraya yaziniz. Ve ardindaki manpower i hayranlikla izleyiniz. Erkek olmak budur!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…