Tesadüflere inanır mısınız?

Arkadaşlar öncelikle yemin ediyorum kurgu falan değil. Şu an bunu minibüsten yazıyorum.

Bu konulardaki kızı biliyorsunuzdur zaten. Aynı ilçede olabileceğimizden bahsetmiştim.

Çok kalabalık bir semtte oturuyorum. 1 kez gördüğüm kişiyi bir daha görmem. Tam şu an bu kızla aynı minibüsteyiz ve daha demin yan yana oturuyorduk.

Bu kızı engellediğimden bahsetmiştim. Diyecek söz bulamıyorum.

Asıl konu bu değil. Tesadüflere inanır mısınız? Bunların tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Olanların hepsi olasılıksız. Kainat bizi birleştiriyor sanki 😃

Tesadüf ile ilgili olan yorumlarınızı bekliyorum.
Yine mi sen? Yeter artık nolur yeter ya Allah için konu açma artık bıktım kız muhabbetinden.

Bence öyle olmaz ama sizin fikriniz saygı duyarım. İki tarafı eşit görmek ve öyle davranmak doğru davranıştır bence.
Madem esitiz buyursun gelsin insaat iscisi olsun? Tum kadinlara zorunlu askerlik gelsin? Yapmazlar iste. Bu yuzden dogaya ve yaradilisa guvenip "Iyi ki erkek adamim, adam!" diyebilmek gerekir. Musterih olun cunku erkegiz biz.

Madem esitiz buyursun gelsin insaat iscisi olsun? Tum kadinlara zorunlu askerlik gelsin? Yapmazlar iste. Bu yuzden dogaya ve yaradilisa guvenip "Iyi ki erkek adamim, adam!" diyebilmek gerekir. Musterih olun cunku erkegiz biz.
Demek istediğim o değildi. Bir kızın kalbini kırınca erkeğin ben erkek adamım tabii kırarım tavrı yanlıştır veya kadınlara karşı yapılan gereksiz baskı vb. yapılmamalı. İnşaat işçisi ile kalp kırmanın ne alakası var?

Demek istediğim o değildi. Bir kızın kalbini kırınca erkek ben erkek adamım tabii kırarım tavrı yanlıştır veya kadınlara karşı yapılan gereksiz baskı vb. yapılmamalı. İnşaat işçisi ile kalp kırmanın ne alakası var?
Esitiz dediniz ona ithafen soyledim. Esit mesit degiliz haci. Ezbere konusmayin hocam, ilk 100 bilim insani listesinde kac kadin var buraya yaziniz. Ve ardindaki manpower i hayranlikla izleyiniz. Erkek olmak budur!!

Technopat Haberler

Geri
Yukarı