Tesadüflere inanır mısınız?

Yani kanka açtığın iki konu arasındaki tutarsızlığa bak. Bu daha bırakmış hali otobüsteki kızı evine kadar takip edip forumdaki @erme hocamızla kaçıracaksın. Tüm forum sevgili yapmanızı bekliyor. Tek yürek tek milletiz bu andan sonra. Hadi hocam...

Yani kanka açtığın iki konu arasındaki tutarsızlığa bak. Bu daha bırakmış hali otobüsteki kızı evine kadar takip edip forumdaki @erme hocamızla kaçıracaksın. Tüm forum sevgili yapmanızı bekliyor. Tek yürek tek milletiz bu andan sonra. Hadi hocam...
Sevgili ne ya igrenc. Erkek adam flortlesir orada noktayi birakir. Sevgili sana yapisir boyle kan emici tarzi. Bir de iyice kizimsilasiyorsun sevgilin olunca. Flortlesmek en iyisi.

Sevgili ne ya igrenc. Erkek adam flortlesir orada noktayi birakir. Sevgili sana yapisir boyle kan emici tarzi. Bir de iyice kizimsilasiyorsun sevgilin olunca. Flortlesmek en iyisi.

Reis ne yaptın ya bence her zaman flörtleştiğin gerçekten sevdigin sevildiğini hissettigin birisini hep yanında görmek istersin zaten. O yanindaki kisi hem sevdicegin hem arkadasin hem dostun hem hocan olmalı sevgiliden kastım bu yeni tarz her hafta başka biriyle çıkılan ilişkileri anlamıyorum zaten. Hem @bilgisayar noobu hocamız flörtleşmesin çok çektik stabil ilişkisi olsun artık siz inanmayın yoldan çıkaran sözlerine biz inanıyoruz size hocam bizden size tam gaz destek.

Reis ne yaptın ya bence her zaman flörtleştiğin gerçekten sevdigin sevildiğini hissettigin birisini hep yanında görmek istersin zaten. O yanindaki kisi hem sevdicegin hem arkadasin hem dostun hem hocan olmalı sevgiliden kastım bu yeni tarz her hafta başka biriyle çıkılan ilişkileri anlamıyorum zaten. Hem @bilgisayar noobu hocamız flörtleşmesin çok çektik stabil ilişkisi olsun artık siz inanmayın yoldan çıkaran sözlerine biz inanıyoruz tam gaz destek.
Hocam Turk kizina guven olmaz ya. Ayrilmak istersin tehtit eder, evlenmeye kadar gotururler valla. Ben korkuyorum biraz. Ama dediginiz dogru sevmek guzel sey...

@cxnnorx 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı