Tesadüflere inanır mısınız?

@bilgisayar noobu

"Ara, tespit et ve kaçır" operasyonuna bu gece başlayabiliriz. Kızı arayıp, bulup, çuvala tıkacağız.

Eğer cevabın "Evet" ise gece 22.30'da bir çuval, bir ip, bir fener ve iki maske ile evinin yakınındaki otobüs durağında bekle.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Esitiz dediniz ona ithafen soyledim. Esit mesit degiliz haci. Ezbere konusmayin hocam, ilk 100 bilim insani listesinde kac kadin var buraya yaziniz. Ve ardindaki manpower i hayranlikla izleyiniz. Erkek olmak budur!!
Aynen kardeşim. Ben insanlar birbirine iyi, hoş davranmalı birbirini eşit görmeli diyorum sen bilim adamı diyorsun. Göz ardı listesine yeni birisi eklendi.

Evren sizi yan yana getirmiş ve büyük ihtimal siz, o kişiyle birlikte olana kadar bu böyle devam edecek. Bence hemen gidin anlatın. Bir de üstüne gezegenlerin sıralandığı günde çocuk yaparsanız aman aman. Mükemmel insanı yapmış olursunuz.

Merak etme, tecrübeliyim.

@PenguenAdam ile ZeYnEpK'yı kaçırmıştık. Hatta hoş olmayan şeyler de yapmıştık.

Yeter ki sen "Kabul" de, akşamına kapıdayım.

Hocam bu arkadaş belli olmaz, gerçekten kaçırır falan .

Tesadüflere pek inanmıyorum, tabii ara sıra denk gelebilir. Ama oranlayacak olsaydık yüzde 5 derdim.

İnsanlar Cüzzî iradeye sahiptirler.
O yüzden iyi bir şey mi kötü bir şey mi yapabilecekleri konusunda seçim yapabilirler.
Akıl ve İrade sahibi oldukları için de yaptıkları sevaplardan ve günahlardan sorumludurlar.

Kısaca tesadüf değil de böyle denk gelme gibi bir şey oluyor.
Kız kendi iradesi ile seçebilirdi ki o tekmeyi basmazdı.

Lâkin belli bir özre, hastalığa vb. sahiplerse sorumlu değildirler.
Beyinsel özür mesela beyinsel özre sahip birisi genellikle irade sahibi sayılmaz.

Benim eksik veya yanlış anlattıklarım olabilir diye ihtimallere karşı, 1-2 kaynak bırakırsam iyi olur:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…