Teşekkürler Technopat Ailesi

Hayırlı olsun.
Biz sosyal olarak amacımız insanlara bir şey katmak.
Neyse ki böyle durumlarda Profesör muharrem çavuş olayları çözmek için gelir.
download.jpg

Prof: Muharrem Çavuş.

Sağol. Uzun süredir Göz Ardı listemi kullanmıyordum.

Merhaba arkadaşlar,

Bu bir teşekkür postudur.

Sıfır bilgi ile girdiğim bilgisayar toplama işinden, ilk kez işe başlayıp kendi maaşımla ilk bilgisayarımı toplamış olmanın gururuyla çıkıyorum. Burada okuduğum konular, yorumlar bana bu yolda gerçekten çok yardımcı oldu. Sorduğum sorulara, ve tavsiye isteklerine gelen yanıtlar da gerçekten rehber niteliğinde oldu. Hepinize en içten teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu vesile ile @EREN SATAR üstada da ayrı bir teşekkür etmek isterim, istinasız her tavsiye konumun altında kendisinin en az bir tavsiyesi bulunmakta ki sanırım 3 parçam da direkt kendi tavsiyesi.

Tekrardan hepiniz çok sağ olun, iyi ki varsınız. Bilgisayar toplama işine ilk kez girişecek arkadaşlara da en iyilerini toplamalarını dilerim. Buradaki arkadaşlara güvenebilirsiniz. :)

Saygılarımla,

Ben teşekkür ederim çok mutlu oldum sisteminiz de hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

Hayırlı olsun hocam. Nasıl bir sistem aldınız?
@Rexie Hocam teşekkürler.
Bütçe bağlamında hesaplı bir sistem aldım. Mevcut performanstan ziyade geleceğe dönük, düşündüm, bir iskelet olsun istedim. Aynı paraya daha performanslı bir işlemci-gpu ikilisi olabilirdi ancak GPUyu ileride yenilerim diye düşündüm. Malum fiyatlar, bizim de bütçe pek iyi değil 🙂

İ5 10400f - İşlemci
RX 550 - GPU - Bu bir kaç ay içinde değişecek idareten aldım.
B560M Pro-E - Anakart
Apacer Panther - 16 gb Ram (16x1)
Dark Diamond Pro - Kasa
Sharkoon 650W 80+ - PSU (EREN SATAR hocam hakkınızı helal edin, paylaştığınız FSP'nin fiyatı çok artmıştı. 😀)

Hocam bir de size ayıp olmazsa şu konuya bakabilir misiniz? Klavye konusunda baya bilgi sahibi olduğunuzu fark ettim.

Herkese iyi dilekleri, güzel yorumları için çok teşekkür ederim, sağolun var olun.

Merhaba arkadaşlar,

Bu bir teşekkür postudur.

Sıfır bilgi ile girdiğim bilgisayar toplama işinden, ilk kez işe başlayıp kendi maaşımla ilk bilgisayarımı toplamış olmanın gururuyla çıkıyorum. Burada okuduğum konular, yorumlar bana bu yolda gerçekten çok yardımcı oldu. Sorduğum sorulara, ve tavsiye isteklerine gelen yanıtlar da gerçekten rehber niteliğinde oldu. Hepinize en içten teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu vesile ile @EREN SATAR üstada da ayrı bir teşekkür etmek isterim, istinasız her tavsiye konumun altında kendisinin en az bir tavsiyesi bulunmakta ki sanırım 3 parçam da direkt kendi tavsiyesi.

Tekrardan hepiniz çok sağ olun, iyi ki varsınız. Bilgisayar toplama işine ilk kez girişecek arkadaşlara da en iyilerini toplamalarını dilerim. Buradaki arkadaşlara güvenebilirsiniz. :)

Saygılarımla,

İyi günlerde kullanın

Ne iş yapıyorsunuz ( Merak ettim de )

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı