F
F1F2F3
Ziyaretçi
PS4 daha mantıklı bir seçim olacaktır.
Bunlarin fiyati fazla gibi geldi.
Ucuz olsun diye CECHK04, CECHL03, CECHG04 model numarali Fat kasa PS3'ler ucuzdur. Kirilabilir, kirmasi kolay.
Slim kasa 20XX, 25XX'ler pahali, ama en guzeli.
SuperSlim, gereksiz.
Bu model PS3'leri letgo, sahibinden gibi yerlerde bulabilirsin. Birde PS3'e 500'den fazla verme.
2 el alirken temiz olanini bulmak icin de soyle bir yol izleyin; GTA 5 acin. TV'nin sesini kapatin. Ve yarim saat boyunca oynayin-oynatin. Fan sesi "ben burdayim abe." diyorsa arkana bakmadan kac. Ama sessiz ise bu makina temizdir.
Birde konsol, TV konsolunun gozunde ise, dar bir yerde ise, hava almiyorsa; arkana bakmadan kac. Cunku elinde patlayacak.
Bazı şeyleri doğru bilsen de bazı cümlelerini resmen sallıyorsun. Bilmiyorsan konuşma.
Süperslimler gereksiz falan değil,ama CECH-L04 serisi Fat kasaların sağlam olduğuna katılıyorum. Bu saatten sonra 2000 serisi slim kasa almak da neymiş, zaten 7 senelik makine daha ne kadar kullanacaksın ki!
Selam böyle bir PS3 ürünü aldıysan konuşabilir miyiz biraz benim de alma isteğim var da sence nasıl alınır mı? Yardımcı olursan sevinirim.Öncelikle Herkese Selamünaleyküm.
Ben bu yaz bir PS3 alacağım. Ancak hiç sıfır PS3 bulamadım piyasada. Hep teşhir ürünü veya 2. el. Ben birkaç tane buldum ama buda teşhir ürünü sizce alayım mı ?
Fifa18+pes18 Li Super Slim Ps3 500 Gb + Sıfır Çift Kol+33 Oyun - n11.com
Sony Ps3 Süper Slim 500 Gb 45 Popüler Oyunlu - n11.com
Not: S4 al demeyin PS3'te bitirmem gereken baya oyun var gelen yıl alacağım PS4'ü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.