M MyEn Kilopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2019 #1 ASUS 24 MG248QR monitörü Gittigidiyor'un sitesinden 1300TL'ye aldım. Satıcı not olarak teşhir ürünüdür ve ekranda 1 adet ölü piksel vardır ve gözle görülemez notunu düşmüş. Sizce ne yapmalıyım, iptal edeyim mi? Yoksa siparişi bekleyeyim mi?
ASUS 24 MG248QR monitörü Gittigidiyor'un sitesinden 1300TL'ye aldım. Satıcı not olarak teşhir ürünüdür ve ekranda 1 adet ölü piksel vardır ve gözle görülemez notunu düşmüş. Sizce ne yapmalıyım, iptal edeyim mi? Yoksa siparişi bekleyeyim mi?
O onurkapan Hectopat Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2019 #2 Çok düşük olsa da ölü pikselin zamanla yayılma durumu var. Tabi her zaman dendiği gibi, teknoloji şans işi olabiliyor bu gibi durumlarda. Artı 0 Eksi
Çok düşük olsa da ölü pikselin zamanla yayılma durumu var. Tabi her zaman dendiği gibi, teknoloji şans işi olabiliyor bu gibi durumlarda.
Lyâi Megapat Katılım 23 Mart 2014 Mesajlar 344 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2019 #3 Teşhir ürünü olması sorun yaratmaz eğer bir çiziği sıkıntısı yok ise. Ama ben ölü piksel olan monitör almazdım. Artı 0 Eksi
Teşhir ürünü olması sorun yaratmaz eğer bir çiziği sıkıntısı yok ise. Ama ben ölü piksel olan monitör almazdım.
KS KS M MyEn Kilopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2019 #4 onurkapan dedi: Çok düşük olsa da ölü pikselin zamanla yayılma durumu var. Tabi her zaman dendiği gibi, teknoloji şans işi olabiliyor bu gibi durumlarda. Genişletmek için tıkla... o zaman iptal ediyorum sıkıntı çıkarma şansı var teşekkür ederim. onurkapan dedi: Çok düşük olsa da ölü pikselin zamanla yayılma durumu var. Tabi her zaman dendiği gibi, teknoloji şans işi olabiliyor bu gibi durumlarda. Genişletmek için tıkla... DADG2 sisteminiz olsa 144hz yerine 75Hz alır mıydınız? Artı 0 Eksi
onurkapan dedi: Çok düşük olsa da ölü pikselin zamanla yayılma durumu var. Tabi her zaman dendiği gibi, teknoloji şans işi olabiliyor bu gibi durumlarda. Genişletmek için tıkla... o zaman iptal ediyorum sıkıntı çıkarma şansı var teşekkür ederim. onurkapan dedi: Çok düşük olsa da ölü pikselin zamanla yayılma durumu var. Tabi her zaman dendiği gibi, teknoloji şans işi olabiliyor bu gibi durumlarda. Genişletmek için tıkla... DADG2 sisteminiz olsa 144hz yerine 75Hz alır mıydınız?
O onurkapan Hectopat Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2019 #5 MyEn dedi: o zaman iptal ediyorum sıkıntı çıkarma şansı var teşekkür ederim. DADG2 sisteminiz olsa 144hz yerine 75Hz alır mıydınız? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle bütçeye uydurabileceği ve araştırmasını yaptığın bir 144Hz gider. Yani almam 75Hz. Ben imzamda bulunan 144Hz Acer' i aldım ucuz diye, şimdilik sorun çıkarmadı, tolere edilebilecek şeyleri var oda renk canlılığı ve parlaklık. Artı 0 Eksi
MyEn dedi: o zaman iptal ediyorum sıkıntı çıkarma şansı var teşekkür ederim. DADG2 sisteminiz olsa 144hz yerine 75Hz alır mıydınız? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle bütçeye uydurabileceği ve araştırmasını yaptığın bir 144Hz gider. Yani almam 75Hz. Ben imzamda bulunan 144Hz Acer' i aldım ucuz diye, şimdilik sorun çıkarmadı, tolere edilebilecek şeyleri var oda renk canlılığı ve parlaklık.