Tesla, Bitcoin ile Ödeme Seçeneğini Kaldırdı

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.846
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Tesla Bitcoin

Tesla, aşırı elektrik tüketimine sebep olduğundan dolayı Bitcoin ile ödeme almayı durdurdu. Tesla, kripto para birimi Bitcoin’i araçları için ödeme yöntemi olarak kabul eden ilk otomobil üreticisi olarak bu yılın başlarında manşetlere çıkmıştı. Bugün geldiğim noktada ise Bitcoin ile ödeme seçeneği şirketin Tasarım Stüdyosu’ndan kaldırıldı. Bu da gösteriyor ki Tesla fikrini değiştirdi. Böylece geriye kalan […]

Devamı: Tesla, Bitcoin ile Ödeme Seçeneğini Kaldırdı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Aşırı elektrik tüketimine sebep olduğundan dolayı Bitcoin ile ödeme almayı durdurdu. Bu karar coin işleriyle uğraşanlar için kötü olmuş ama ben de mining yüzünden dünya üzerinde çok fazla elektrik tüketimi olduğunu düşünüyorum ve yine para için doğaya zarar verdiğimizi düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vitalik Buterin reyisin başlarım saadet zinciri sh*tcoinlerinize deyip yargı dağıtması sonucu, Elon Musk'tan gelen hamle. Elektrik tüketimi falan işin hikayesi =)

Bir kez daha gördük kripto para sisteminin ne kadar manipülatif olduğunu o yüzden saçma sapan 100 tane sallayıp 1 tane tutturan sözde kripto uzmanlarını değil büyük balinaları Twitter'dan takip etmek lazım.
 
İnşallah hisseleri manipüle edilir, silinir gider. Bıktık ya, adam dava yemeye doymuyor. Zaten Tesla hisse değerleri düşmeye başlamış.
Tesla'nın hisselerini Binance üzerinden alabilsek çok güzel olacak. Tüm dünyada sadece Türkiye'de satılmıyor. Kripto hisse olarak alsak Tesla'nın kesinlikle kârı olur.
 
Tesla'nın hisselerini Binance üzerinden alabilsek çok güzel olacak. Tüm dünyada sadece Türkiye'de satılmıyor. Kripto hisse olarak alsak Tesla'nın kesinlikle kârı olur.
ABD, Çin ve Türkiye olarak biliyorum ama?
 

Geri
Yukarı