Tesla Model X alınır mı?

Yurtdışında alınır. Türkiye'de kesinlikle alınmaz. Tesla Supercharger bile yok adam akıllı ülkede. Kıytırık 220V'tan şarj edip edip durursunuz artık. Diğer ülkelerde elektrikli araçlar için teşvik veriliyorken bizde üzerine ekstra vergi koyuyorlar. Yetkili servisinin şu anda olmaması bile yeterli bir sebep. Açılacak diyorlar ama bakalım. En yakın servis Almanya'daydı şu anda yanlış hatırlamıyorsam.
 
Arkadaşlar merhaba, 3 milyon gibi bütçem var. Elektrikli arabalara çok meraklıyım, bu devirde Tesla Model X alınır mı?

İllaki elektrikli olsun istiyorsanız Mercedes eqs 450 serisine bakabilirsiniz eğer biraz beklerim derseniz Volvo'nun elektrikli modellerini bekleyebilirsiniz. Bana sorarsanız, Tesla almaktansa Volvo'yu beklemek daha mantıklı. Bana sorarsanız içten yanmalı motorlardan ayrılmamak daha mantıklı eğer elektrikli arabanın ufacık bir parçası bozulursa yedek parçası Türkiye'de çok çok zor bulabilirsiniz ve illaki bunların bakımı vs masrafları da büyük ölçüde yine yüksek olacak. ( farklı yerde bana sorarsanız demişim 1. cisi sizin fikriniz olan elektrikli alıncak ise Volvo'yu beklemek 2. bana sorarsanız dediğim kendi fikrim olan ve eğer 3 Milyon'a sahip olsam alacağım seçenektir.)
 
Özür dilerim çok alaksız olacak ama erinden çalışıyor olabilir. 3 milyon TL paranız var fakat ve böyle bir konunuz var öyle mi? 5 ay içinde helal olsun ^^

Arkadaşlar merhaba, babam bana doğum günüme özel PS 3 almıştı, çok sevinmiştim. Sonra babam onu crackledi, PS 3'ü korsan yaptı para vermiyelim diye. Ben de korsandan sıkıldım tabii YouTube girilmiyor falan sonra güncelleye bastım takılı kaldı, 1 aydır böyle nasıl format atacağım onu da bilmiyorum.
 

Geri
Yukarı