TeslaCrypt Deşifre Aracı

*Zararlıyı temizlemeye çalışmadı iseniz bu yazılımla çözebilmeniz gerekir.
İlk olarak uzantısı şu şekilde değişmiş ve bu türe uyan uzantıları almış ise çözüm sağlayabilir. Diğer türler için yeni konu açıp ana dosyayı şifreli şekilde paylaşmanız gerekmektedir.
Desteklenen uzantılar:
.xyz, .zzz, .aaa, .abc, .ecc, .ezz, .exx, .ccc

Eki Görüntüle 107297

Kullanabilmeniz için ilk önce stroage.bin veya Key.dat'a sahip olması lazım. Bunları burada bulmanız lazım:
%AppData%
%LocalAppData%

Bulduğunuzda Load data tıklayıp dat veya stroage seçip Decrypt All tıklayın.

Buradan indirin:
TeslaDecoder.zip

Merhaba, ben ilk defa böyle saçma bir durum ile karşılaştığım için cihazı ne yazık ki formatladım ancak D'de tüm evraklarım .ccc olarak kaldı kis ile tarama yaptım sonuç normal ki normal olması da doğal şimdi benim için yapılabilecek bir şey yok mu? Gümrük evrakları var onlara canım yanıyor, çünkü konteyner şuan gümrükte evraklar lazım yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef formatı bırakın antivirüs kullanılmaması gerektiğini önceki konularda da söylemiştim haliyle kurtarma şansın yok. Eğer yeni araç çıkarsa ve key dat vs istemeyip tarama şeklinde bir kurtarma sunarsa o zaman olabilir ancak bu dediğimin olabilmesi milyonda 1 gibi bir şey.

Maalesef formatı bırakın antivirüs kullanılmaması gerektiğini önceki konularda da söylemiştim haliyle kurtarma şansın yok. Eğer yeni araç çıkarsa ve key dat vs istemeyip tarama şeklinde bir kurtarma sunarsa o zaman olabilir ancak bu dediğimin olabilmesi milyonda 1 gibi bir şey.

Peki HDD'yi söküp mac bilgisayara bağlamak orada dosyalarımı görebilir miyim? Çözüm olmaz değil mi saçma bir fikir de olabilir.

Kusura bakmayın çok gerginim hiç bir şekilde D'deki Word Excel jpg kurtarmam mümkün değil mi? Küçük de ihtimal olsa olsa bir yol yok mu? Bunu yapanın Allah belasını versin canı cehenneme ahlaksızın, sinirim alt üst oldu evraklarım çok önemliydi.

Dediğim gibi son pişmanlık fayda etmiyor. Antivirüs kullansaydınız başınıza gelmezdi. Yine dediğim gibi kurtarma imkanı şuan gözükmüyor çünkü yeni bir varyasyon ve yeni varyasyonun özelliği eski türlerinde gölge kopyalarını da şifrelemiyordu bunda şifreliyor. Şifrelemese idi kurtarma imkanı vardı. Ayrıca zararlı menşei Almanya. Şuan için tek yapılabilecek konuyu veya bunun gibi konuları takip etmek. Yeni araç çıkar ise dat vs istemeyen o şekilde mümkün olabilir.

Merhabalar benim de dosyalarımı da açmaya çalıştığımda .ccc uzantısı ile bittiğini gördüm. Birkaç dosya görebilmeniz açısından link veriyorum umarım yardımcı olabilirsiniz (bu arada iki tarama istemişsiniz ama çok anlamadığım için bu işlerden onun da nereden yapılabileceği hakkında bir fikrim yok eğer açıklayabilirseniz onları da hemen yapar eklerim) sizden bir haber bekliyorum, ne yapmalıyım bilemiyorum :(
yeni klasor - Upload.Gen.TR

Teşekkür ediyorum cevap için. Gitti hepsi yani. Neyse bize bir şey olmasın :/
Malesef şuanlık öyle gözüküyor. Antivirüs baştan kullansa idiniz bunu engelleyip hiçbir zarara uğramazsdnız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı