Test etmeden 4 yıl önce alınıp 1 ay kullanılan ASUS RX 6900 XT ekran kartı alınır mı?

Bütçe
13500
Merhaba. 2. el ekran kartı alacağım. Test edecek bilgisayar bende de satıcıda da yok. Resimleri koyuyorum, kutusu vs her şeyi 0 gibi kusursuz faturası falan 4 yıl önce alınmış 1 ay kullanılmış.

Sizce riske girmeye değer mi? Ya da bilgisayarcı falan test eder mi?

Ekran kartı ASUS RX 6900 XT.
Forumdan takip ettiğim kadarıyla aralıksız 1 aydır ekran kartı arıyorsunuz, umarım sağlam bir ekran kartı artık bulursunuz. Konuya gelecek olursak ekran kartını denemeden asla satın almayın.

2021 yılı Şubat ayı dolar 7.20'di. Ben 8 kg kapasiteli çamaşır makinesini sıfır 2084₺ almıştım
Adam o zaman iyi para bağlamış karta
2,222$ para bağlayancan 1 ay kullanacan

Forumdan takip ettiğim kadarıyla aralıksız 1 aydır ekran kartı arıyorsunuz, umarım sağlam bir ekran kartı artık bulursunuz. Konuya gelecek olursak ekran kartını denemeden asla satın almayın.

Alacak kadar müsait olamadım maddi sıkıntılar oldu şimdi yavaş yavaş alıyorum parçaları.

Alacak kadar müsait olamadım maddi sıkıntılar oldu şimdi yavaş yavaş alıyorum parçaları.

Bize de hayırlı olsun demek düşer o zaman ama tavsiyem sistemin her şeyini aldıktan sonra ekran kartını al hem böylece ekran kartını deneme şansınızda olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı