Test kitabı önerisi

Katılım
29 Eylül 2018
Mesajlar
2.594
Çözümler
8
Yer
S.H.I.E.L.D.
Herkese merhabalar öncelikle. Bu sene 10. sınıfım ve mimar olmayı istediğim için artık derslerime iyi bir şekil de çalışmaya karar verdim. Mimar olmak istediğim için bu sene sayısal alan seçeceğim. Kendime kaynak almadan önce sizlere bu zamanlardan geçmiş ve benden tecrübeli olan abilerime veya ablalarıma sorma kararı aldım. Çok fazla zor olmayacak ve konuları iyi anlayabileceğim test kitabı önerisi yaparsanız çok memnun olurum. Bir de ders çalışmakla ilgili bildiğiniz tüyolar varsa veya nasıl çalışmam gerektiği hakkın da bilgi verirseniz çok memnun olurum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
 
Temelin nasıl? Bence Matematik ve Geometri için Karekök 0 almalısın. Türkçe için Yayın Denizi, FKB için ise birazcık zorlasın diyorsanız Benim Hocam yayınlarını alın. Benim Hocam yayınlarını öneririm çünkü adamlar videolarında ne anlatırlarsa onları soruyorlar. Yani video da bol bol izlemeniz gerekecektir. Yine de siz derslerdeki durumunuzdan bahsedin.
 
Temelin nasıl? Bence matematik ve geometri için karekök 0 almalısın. Türkçe için yayın denizi, FKB için ise birazcık zorlasın diyorsanız benim hocam yayınlarını alın. Benim hocam yayınlarını öneririm çünkü adamlar videolarında ne anlatırlarsa onları soruyorlar. Yani video da bol bol izlemeniz gerekecektir. Yine de siz derslerdeki durumunuzdan bahsedin.

Derslerim çok kötü değil ama çok iyi de değil. 9. sınıfta teşekkürle bitirdim seneyi.
 
Derslerim çok kötü değil ama çok iyi de değil. 9. sınıfta teşekkürle bitirdim seneyi.

O zaman kesinlikle dediğim kitapları alın. Özellikle de Karekök 0 Geometri ve Karekök 0 Matematik kitaplarını. Kitabın yarısı 9. sınıf ve diğer yarısı 10. sınıf. Hem 9. sınıf tekrarı yapmış olursun hem de 10. sınıfı birçok kişiden önce öğrenmiş olursun.
 
O zaman kesinlikle dediğim kitapları alın. Özellikle de karekök 0 geometri ve karekök 0 matematik kitaplarını. Kitabın yarısı 9. sınıf ve diğer yarısı 10. sınıf. Hem 9. sınıf tekrarı yapmış olursun hem de 10. sınıfı birçok kişiden önce öğrenmiş olursun.

Çok teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı