Test yapılmaması

Türk Hydra

Decapat
Yer
Orta asya bozkırları
Daha fazla  
Sorunum bu. Birkaç gündür belirtileri gösteriyorum. Neredeyse 8-9 gündür. Bendeki belirtiler şunlar: Yüksek ateş (40 derece üstü), baş ağrısı (Çoğunlukla herkeste oluyor.), kemik ağrısı ve halsizlik. Bu belirtilerle hastaneye gidip test yaptırmaya karar verdim. Ancak bir doktor teste gerek yok, %99 koronasındır deyip eve gönderdi. Kendimi karantinaya aldım. Peki bu test konusunda ne yapılmalı? Sizce vakalar az gözüksün diye test yaptırmıyor olabilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu semptomlar benzer hastalıklarda da oluyor. Doktor sana git yat dediyse korona olmadığını bildiğindendir. Her önüne gelene test yapsalardı kuyruk bitmezdi.
Evde dinlen birkaç güne geçmezse veya farklı belirtiler çıkmazsa doktora tekrar gidersin önceki doktora gittiğin zamanı söylersin o zaman yaparlar.
Gerçek corona varsa size bu tür bir söz söyleyemez filyasyon ekibi devralması gerekir çünkü. Bildirdiyse ve geldilerse o zaman sıkıntı yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı