Testis tedavisi nasıl oluyor?

Cemal esen

Centipat
Daha fazla  
Ergenlikten mi bilmem ama sağ testisime dokununca ağrıyor. Normalde bir ağrı yok, bacağım falan değince ağrıyor ama acı verici bir ağrısı var. Bunun için hastaneye gidilir mi? Gidilirse buna fiziksel olarak bakıyorlar mı, nasıl oluyor?

Ergenlikten mi bilmem ama sağ testisime dokununca ağrıyor. Normalde bir ağrı yok, bacağım falan değince ağrıyor ama acı verici bir ağrısı var. Bunun için hastaneye gidilir mi? Gidilirse buna fiziksel olarak bakıyorlar mı, nasıl oluyor?
Usta hiç utanma gücenme yok gidiyosun baktırıyosun normal değil bu.

Her şey olabilir dostum. Süreç genelde ya elle kontrol sonrası ultrason ya da direkt ultrasona göndermeleri ile işliyor. Utanmana da gerek yok seninki gibi günde onlarcasını görüyorlar :D Bu işler şakaya gelmiyor ama en yakın sürede baktırmalısın

Şu anda söylemedim yarın halen daha devam ederse güzel şekilde anlatmaya çalışacağım babam evde değil bu süre annem evde o yüzden biraz daha utanıyorum.
Babanız bi süre daha evde olmayacaksa hocam utanmanın alemi yok, bi çay al götür annene sonra da başbaşa iken konuş böyle böyle diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı