Testiste şişlik ve boy farkı var

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Size soracağım merak ettim. Benim testislerimde büyüme var ve boy farkları da var ve testislerimin sağındaki sola göre biraz daha aşağıda ve biraz daha büyük. Sıcak banyolarda daha belirgin oluyor sağdaki diğerine göre bayağı aşağıda oluyor, bazen de soldakine göre daha büyük gözüküyor ve bazen üstte şişiyor sonra iniyor. Nedeni nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Size soracağım merak ettim. Benim testislerimde büyüme var ve boy farkları da var ve testislerimin sağındaki sola göre biraz daha aşağıda ve biraz daha büyük. Sıcak banyolarda daha belirgin oluyor sağdaki diğerine göre bayağı aşağıda oluyor, bazen de soldakine göre daha büyük gözüküyor ve bazen üstte şişiyor sonra iniyor. Nedeni nedir?

Arkadaş biz doktur muyuz veya olsak bile bu ortamdan senin testislerini nasıl inceleyelim aşırı belirgin bir fark varsa git hastaneye. Büyük ihtimalle normaldir.

Fotosuz nasıl anlayalım hocam.

Terbiyesizlink.

Doktor olmadığımız için en iyisi ürolojiye gitmeniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı