Testlerde sorunsuz çalışan sistem oyunlarda siyah ekran veriyor

Qwert12

Zeptopat
Katılım
18 Mayıs 2024
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İşin tuhafi benim ekran da gidiyor siyah ekran aliyorum oyunlarda ama FurMark de temmuz ayinda olmama rağmen ekran karti sicakliği 88 Max'i aliyorum ekran kararmiyor kapatmak zorunda kalmiyorum ama oyunlarda siyah ekran hatasi aliyorum ekran kartinin %100'ünü kullaniyor FurMark de yine de ekran kapanmiyor siyah ekran gelmiyor stres test e soktum ekran karti çalişiyor ama sorun neden kaynakli bilmiyorum kronik hata mi emin değilim ekran kartim 3060 Ti Aorus Gigabyte Elite serisi.

Bilir bir kişi bana ulaşabilir mi bu ekran karti olayindan ciddi derecede anlayan birinin yardimina ihtiyacım var.

Windows 10'dan Windows 11'e Update ettim sorunlar sanki ondan sonra başladi gibi böyle bir sorunun meydana gelme olasiliği nedir?

Konunun üzerinden 1 yıl geçmiş, hortlattığım için özür dilerim ama çözüm bulabilmiş miydiniz? Aynı problem bende de var, sorunun ekran kartından mı yoksa diğer parçalardan mı geldiğini anlayamadım. Testlerde sorunsuz ısınmıyor, oyunlarda da yine ısınmıyor fakat AA oyunlarda bir süre sonra tak diye siyah ekran veriyor ve kasa tuşuna basılı tutarak kapatmam gerekiyor PC'yi.
Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
 
Laptop mu kullanıyorsunuz? Ben cihazıma m2 ssd takmıştım ve ssd nin yaslanabileceği doğru düzgün bir yer veya vidalayabileceğim iyi bir vida yoktu, laptopu hareket ettirince aynı durumu yaşıyordum. Sorunu diskin bulunduğu yerde hareket etmediğinden emin olacak şekilde monte ederek çözmüştüm. Aynı durumu yaşıyor olma ihtimaliniz çok düşük ama kim bilir.
 
Laptop mu kullanıyorsunuz? Ben cihazıma M.2 SSD takmıştım ve SSD'nin yaslanabileceği doğru düzgün bir yer veya vidalayabileceğim iyi bir vida yoktu, laptopu hareket ettirince aynı durumu yaşıyordum. Sorunu diskin bulunduğu yerde hareket etmediğinden emin olacak şekilde monte ederek çözmüştüm. Aynı durumu yaşıyor olma ihtimaliniz çok düşük ama kim bilir.

Yok hayır masaüstü.
Sistemim R5 7600 RX 6900 XT. 750W PSU vardı yetmediğini düşünerek 850W'a geçiş yaptım.
Ama yok EA FC24 oynuyorum saatlerce hiçbir şey olmuyor Horizon forbidden West oynuyorum 30 40 dakika sonra siyah ekran veriyor sıcaklıklarda anormal değil kontrol ediyorum. Çıkamadım işin içinden.
 

Geri
Yukarı