Çözüldü TestMem5 nasıl kullanılıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Aşağıdaki Linkten Programı indirebilirsiniz.
İndirdiğiniz Programı Masaüstüne bir klasör oluşturarak içine çıkartın.
Çıkarttığınız klasörün içerisindeki "TM5.exe" Dosyasını yönetici olarak çalıştırdıktan sonra test başlayacaktır.
Aşağıdaki Resimde detaylı olarak bilgi bulunuyor bakabilirsiniz.

Testw.png

Kullanıcılar tarafından özelleştirilmiş testler bulunuyor ve ben "[email protected]" isimli Testi kullandım(Bin Klasöründe özel testler bulunuyor).
Test Sırasında hata olursa, Log Dosyasından öğrenebilirsiniz.

testw1.png

Kaynak: Memory Testing with TestMem5 TM5 with custom configs
Programı indirip yönetici olarak çalıştırıyorsunuz. Program açıldığı andan itibaren belleklerinizi test etmeye başlıyor. Test bitene kadar bekliyorsunuz. Belleğinize göre ortalama 4-6 dakika arası sürecektir. Test esnasında program bellekte çıkan hata sayısını size belirtir. Eğer belleğiniz kötü durumdaysa büyük ihtimalle test esnasında hata sayısı katlanarak artar ve mavi ekran yersiniz.

Son düzenleme:
Programı indirip yönetici olarak çalıştırıyorsunuz. Program açıldığı andan itibaren belleklerinizi test etmeye başlıyor. Tes bitene kadar bekliyorsunuz. Belleğinize göre ortalama 4-6 dakika arası sürecektir. Test esnasında program bellekte çıkan hata sayısını size belirtir. Eğer belleğiniz kötü durumdaysa büyük ihtimalle test esnasında hata sayısı katlanarak artar ve mavi ekran yersiniz.
Peki nasıl 4-6 dk den daha uzun süre çalıştırılıyor bu test?

Aşağıdaki Linkten Programı indirebilirsiniz.
İndirdiğiniz Programı Masaüstüne bir klasör oluşturarak içine çıkartın.
Çıkarttığınız klasörün içerisindeki "TM5.exe" Dosyasını yönetici olarak çalıştırdıktan sonra test başlayacaktır.
Aşağıdaki Resimde detaylı olarak bilgi bulunuyor bakabilirsiniz.

Testw.png

Kullanıcılar tarafından özelleştirilmiş testler bulunuyor ve ben "[email protected]" isimli Testi kullandım(Bin Klasöründe özel testler bulunuyor).
Test Sırasında hata olursa, Log Dosyasından öğrenebilirsiniz.

testw1.png

Kaynak: Memory Testing with TestMem5 TM5 with custom configs

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı